free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο τεχνικό επιτελείο του Αγίου Δημητρίου Παντίδης και Λεβέντης!

Την έλευση του άλλοτε γυμναστή της Προοδευτικής και του μέχρι πρότινος μασέρ της Καλλιθέας ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι», οι προστίθενται στο τεχνικό τιμ του Αντώνη Καρπούζα (φωτό).

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στον Άγιο Δημήτριο. 

Η διοίκηση του Μανώλη Τζινευράκη συνεχίζει ακάθεκτη να «εμπλουτίζει» την ομάδα τόσοσε οργάνωση, όσο και σε ποιότητα, λειτουργώντας με γνώμονα την διαρκή βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στο ιδιαίτερα φιλόδξο σωματείο. 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, εντάχθηκαν στο τενχικό επιτελείο της ομάδας δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν αξιόλογη θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και θεωρείται βέβαιο με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους θα προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην νέα τους ομάδα.

 

Ο λόγος για τον επιτυχημένο γυμναστή Μάνο Παντίδη, ο οποίος έχει να επιδείξει θητεία σε Προοδευτική και Άγο Ιερόθεο, αλλά και τον μασέρ Δημήτρη Λεβέντη, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην ΠΑΕ Καλλιθέα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για το τεχνικό επιτελείο του Αντώνη Καρπούζα

Παράλληλα, η ομάδα απέκτησε δικό της πούλμαν για τις μετακινήσεις της, το οποίο και θα «εγκαινιαστεί» στην κυριακάτικη κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. 

 

«Επένδυση» με Δαλκακούκη 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Άγιος Δημήτριος. Οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά από συντονισμένες προσπάθειες προχώρησαν σε ακόμη μία μεταγραφή προοπτικής, αφού ενέταξαν τον 19χρονο περιφερειακό επιθετικό Γιάννη Δαλκακούκη από την Ηλιούπολη.

Το νέο απόκτημα της  «Μπάρτσα» την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Χαραυγιακό και ξεχωρίζει για το αστείρευτο ταλέντο του. 

Παράλληλα,  ο Αγιος Δημητριος στα πλαίσια της καλης συνεργασιας με τα γειτονικα σωματεια ΑΕ Γλυφάδας και Κεραυνό Γλυφάδας παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τους Γιώργο Μαστραγγελοπουλο και Γιάννη Κασιμάτης αντίστοιχα.

Παράλληλα, παραχωρήθηκε στην ΑΕ Διδυμοτείχου με τη μορφή δανεισμούοι 28χρονος τερματοφύλακας Σάββας Σαμουρίδης.

 

 

  

 

Related posts

Τίτλοι τέλους για τον Δούρειο Κυψέλης

Abola Team

Ο ποδοσφαιριστής του Παράδεισου Αμαρουσίου Νίκος Καραλής

Τάσος Ζαφειρίου

Στην Τερψιθέα είναι μία γροθιά!

abola10