free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Να αλλάξουμε πρόσωπο!»

To σύνθημα για επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Άρη Χολαργού έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Τα ρέστα του για επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις καλείται να παίξει ο ΠΑΣ Γαλάτσι στην καθοριστική αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων θέλει να .. αποτινάξει από πάνω της την ήττα με 1-0 από την νεοφώτιστη Ιεράπολη, η οποία συνδυάστηκε με άσχημη εμφάνιση και το κυριότερο να ξαναβρεί τον αγωνιστικό της ρυθμό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που την περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

 Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στον σύλλογο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ζαμπούρα: 

«Μας περιμένει ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία νεανική ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο και ποιότητα, όπως είναι ο Άρης Χολαργού. Η άποψη μου είναι ότι όλα τα παιχνίδια που θα κληθούμε να δώσουμε σε αυτόν τον όμιλο κρύβουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Προερχόμαστε από μία πολύ κακή ήττα από την Ιεράπολη, που συνδυάστηκε από άσχημη εμφάνιση και μα πείραξε αρκετά και θέλουμε όσο τίποτε άλλο να επανέλθουμε στον δσρόμο των επιτυχιών» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει: 

«Όλη την εβδομάδα που πριηγήθηκε του αγώνα με τον Άρη Χολαργού εκτιμώ ότι δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα, με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί, ενώ δουλέψαμε πάρα πολύ και στον ψυχολογικό τομέα. . Αυτό, που προέχει, είναι να αλλάξουμε αγωνιστικό πρόσωπο»

 

 

Related posts

Καλογερόπουλος: «Κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Πάση θυσία αποτέλεσμα με Κεραυνό Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

Βαγγέλης Ζιώγας (Ορφέας Αιγάλεω): “Έχουμε μία αρκετά νεανική ομάδα και θεωρούμε ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί για όλες τις ομάδες”

Τάσος Ζαφειρίου