free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αήττητος και πρώτος, νίκησε 1-0 εκτός την Θύελλα Ραφήνας

Νικηφόρα πέρασε ο Αήττητος μέσα από το γήπεδο της Ραφήνας με γκολ του Δουκάκη στο 79′ ο οποίος κατάφερε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έφερε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο σύλλογος των Σπάτων που θα μπορούσε το πρώτο μισάωρο να έχει καθαρίσει το ματς και να έπαιζε ελεύθερα και χωρίς άγχος μέχρι το τέλος του σημερινού αγώνα.

Ξεκίνησε δυνατά αλλά η έλλειψη του γκολ φόρτωσε με άγχος τους παίκτες.

Από το 5′ έως το 10′ οι παίκτες του Αήττητου έχασαν τις ευκαιρίες την μια πίσω από την άλλη, ενώ η Θύελλα αμυνόταν στο μισό του γηπέδου.

Στο 15′ ο Φαρινόλα έχασε άλλη μια ευκαιρία και στο 17′ ωραία συνεργασία των Μουστάκη – Τσιλιγκίρη και πάλι η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 20′ η πίεση κ ο μονόλογος συνεχίζονται και οι παίκτες του Αήττητου έχασαν μοναδικές ευκαιρίες με μεγαλύτερη του Νικλητσιώτη όταν μετά από σέντρα του Μουστάκη η μπάλα έφυγε μόλις άουτ κάτι που επανέλαβε ο ίδιος και στο 23′.

Την 1η φάση οι γηπεδούχοι την έκαναν στο 35′ όταν στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση κέρδισαν κόρνερ που πέρασε ανεκμεταλλευτο.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αήττητος  μπήκε χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε την ευκαιρία στην Θύελλα να έχει το 1ο σουτ  στο 50′ με τον Χαρακτίδη που πέρασε άουτ.

Στο 57′ ευκαιρία αντεπίθεση της Θύελλας αλλά ο πολύ καλός Μιχελής είπε όχι και απέκρουσε σε κόρνερ που πέρασε κ αυτό χωρίς συνέπειες.

Τέλος, ήρθε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Μετά από πολιορκία η μπάλα έφυγε έξω από την μεγάλη περιοχή της Θύελλας, την κέρδισε ο Φαρινόλα ο οποίος άνοιξε δεξιά στον Μουστάκη και η σέντρα του τελευταίου στην μικρή περιοχή να εκμεταλλεύεται με διπλή ενέργεια και κοντινο πλασέ από τον Δουκάκη.

Στο σημείο αυτό οι παίκτες και οι παράγοντες της Θύελλας έπεσαν στον διαιτητή γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι επειδή ένας παίκτης έπεσε στο έδαφος.

Έγινε διακοπή για 5′ ίσως και πιο πολύ με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα καλώντας τους βοηθούς κοντά του.

Μετά την διακοπή και μέχρι την λήξη δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό.

Μετά το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες μαζεύτηκαν προς το μέρος των φιλάθλων τους και εισέπραξαν το χειροκρότημα των φιλάθλων τους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΑΝΤΟΣ, ΦΥΤΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ( 31′ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ λ. τ.), ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΛΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΙΔΗ, ΝΤΟΣΚΑΣ, ΑΡΑΠΗΣ, ΣΕΝΕ(77′ ΜΠΟΥΤΆΚΗΣ), ΖΕΚΙΟ(67′ ΜΠΟΤΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΆΚΗΣ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ:

ΜΙΧΕΛΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΤΣΕΠΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΑΦΙΔΑΣ(63′ ΗΡΑΚΛΉΣ), ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ(88′ ΓΚΟΥΜΑΣ), ΒΙΔΑΛΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ(86′ ΣΚΟΥΜΑΣ), ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ(56′ ΔΟΥΚΆΚΗΣ), FARINOLA.

Φωτό πηγή: irafina

Related posts

Ο Κρητικός ανέλαβε τα ηνία στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team

Το μυαλό στο ντέρμπι με Εθνικό ο Διαγόρας Ρόδου

Abola Team 2

Ανανέωσε και ο Κορωνέλος στον Χαραυγιακό

Abola Team 3