free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εκτός έδρας 1-0 το Κερατσίνι με Λουτράκι

Μια σπουδαία -εξάποντη νίκη  πετύχε η ομάδα του Κερατσινίου  κόντρα στο Λουτράκι με 1-0 χάρις  στο γκολ του Παναγιώτη Καλογιάννη  στο 60ο λεπτό.

 

Οι “Ροσονέρι”  ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι  και απώλεσαν πολύ καλές ευκαιρίες με κύριους πρωταγωνιστές  τους Ντούλια (18-27) και Μπερνιδάκη στο 25.

 

Με τον τελευταίο  να μην μπορεί να σκοράρει στο 48ο λεπτό  απο καλή θέση, ενώ στο 60 ,έγινε το 0-1, όταν ο Μπερνιδάκης έκανε το  σουτ, η  μπάλα κόντραρε και  έφτασε στον Καλογιάννη που απο κοντά σκόραρε.

 

Η ομάδα μας πρόσεξε αρκετά το αμυντικό της κομμάτι  και δεν δέχτηκε πολλές φάσεις ενώ  στην κόντρα απειλούσε  με τους Μπερνιδάκη-Ντούλια και Καλογιάννη.

 

Το Λουτράκι έχασε την καλύτερη του ευκαιρία  στις καθυστερήσεις με το δοκάρι  του Γούλα  στις καθυστερήσεις   απο σέντρα σουτ που επιχείρησε.

 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διάσσινος-Τσορμπατσίδης-Ντερτιλής-Στασινόπουλος Δ-Στασινόπουλος Λ.Τσάκας-Ζέρβος-Πετρίδης-Γούλας-Γωνιάδης-Γεωργίου

 

ΑΠΟ Κερατσίνι: Μπότος-Τσουβαλτσίδης-Λίτσης-Μπατής-Σιγάλας-Σκεντεράι-Γκιάτης-Ντούλιας(92Αγγελάκης)-Καλογιάννης(90 Γιακούπι)-Πασαλίδης(69 Παπασπύρος)-Μπερνιδάκης(76 Καρέλης)

 

Βασίλης Σπάθας: “Ηταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο  στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι ,ευτυχήσαμε να σκοράρουμε   σε ένα κρίσιμο σημείο και απο κει και περα προσέξαμε πολύ και καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη.

 

Παναγιώτης Καλογιάννης: Πήραμε μία νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί όλοι πάλεψαν με δύναμη και πάθος για αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ποιός έβαλε το γκολ ,αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Συνεχίζουμε”

 

 

Related posts

Επίσημο: Επιστροφή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στις προπονήσεις!

Γιώργος Ανανίδας

Κόλλησαν στο “0” Ιωνικός και Ασπρόπυργος!-Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία οι Νικαιώτες

Abola Team 2

Η Θύελλα Ραφήνας για την εισαγωγή δύο παικτών της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Abola Team 3