free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Η ομάδα μας έχει μέταλλο!»

Στον χαρακτήρα νικητή, που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του απέδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου τους λόγους της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης επί του Αττικού.

 

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας πανηγύρισε η Κηπούποληφεύγοντα θριαμβεύτρια από την δύσκολη έδρα του Αττικού με 1-2.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων σε ακόμη ένα παιχνίδι φανέρωσε πολλές αγωνιστικές αρετές αλλά και τεράστια ψυχικά αποθέματα, γεγονός το οποίο χαροποίησε τα μέγιστα τον αρχιτέκτονα των θριάμβων Δημήτρη Φιλίππου:

«Η ομάδα μας έχει μέταλλο και νοοτροπίας νικητή και αυτό το στοιχείο φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι καταλυτικό ρόλο σ αυτό έει διαδραματίσιε η περυσινή μας απόλυτη πορεία , όπως φυσικά και το γεογνός ότι δνε έχει αλλάξει ο κορμός.  Ακόμη και τις στιγμές που το παιχνίδι φαίνεται να «στραβώνει» για εμάς, οι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν τρομερή υπομονή και συγκέντρωση, στοιχεία, τα οποία μας ωθούν σε επιτυχίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Κηπούπολης, για να προσθέσει:

«Καταφέραμε να φύγουμε νικητές από ένα ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρα ςπαιχνίδι, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είναι τέτοια η ψυχολογία των παικτών μου, οι οποίοι έπειθαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσουμε. Επίσης, οι αντίπαλοί μας πλέον μας αντιμετωπίζουν τελείως με διαφορετική προσέγγιση  και νομίζω ότι αυτό που έχουμε πετύχει αποτελεί πολύ σημαντική κατάκτηση. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο επίσης εκτός έδρας αγώνα με την Λαύρα Αργυρούπολης. Ένα μας ιδιαίτερο, αφού θα αντιμετωπίσουμε μία επίσης νεοφώτιστη ομάδα, την οποία εφόσον καταφέρουεμ να κερδίσουμε, θα μιλάμε κάτω από πολύ διαφορετική  προσέγγιση, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Μοναδικό μελανό σημείο που προέκυψε για την Κηπούπολη από την αναμέτρηση με τον Αττικό, αφορά τον τραυαμτισμό του Βασίλη Τζαμαλή, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επομενες ημέρες.

 

   

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Ψάχνουμε πλέον για νίκες…»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Πάμε να παλέψουμε!»