free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Όπλο μας η ομοιογένεια»

Στο στοιχείο που προσδίδει αίσθηση ανωτερότητας στην ομάδα του αναφέρθηκε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Την δεύτερή του νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε το Παλαιό Φάληρο με την άνετη επικράτησή του επί της Νέας Ιωνίας με 3-0. 

Το νεοφώτιστο συκρότημα των νοτίων προαστίων έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Χαράλαμπο Ππαανδρέου που πετυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας έφτασε με επιβλητικό τρόπο στο «τρίποντο» το οποίο αναμένεται να της δώσει επιπλέον ψυχολογική ώθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. 

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής μιλώντας στο «Αbola.gr» στάθηκε στον βαθμό ομοιογένειας, που διακρίνει στην ομάδα του: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη, ός ακια πό την συνολική εμφάνιση των απικτών μου. Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα διαδραμάτισε το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στα πρώτα 145 λεπτά, διάστημα, όπου ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με γκολ του Ππανδρέου, να έχουμε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και γενικότερα να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Απότ ο 20-45 δώσαμε κάποια μέτρα στον αντίπαλο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε απόλυτα και φτάσμε δικαιότατα στην νίκη με το εμφατικό 3-0. Θεωρώ ότι σημαντικό όπλο στην επιτυχία μας έχει παίξει η ομοιογένεια, που έχουμε αποκτήσει πλέον, αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις έχει παραμείνει ο ίδιος κορμός, που ανέβασε πέρυσι την ομάδα στην Α’ Κατηγορία» 

Μοναδικό αγωνιστικό «αγκάθι» για την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο τραυματισμός του Μάρκο Ρόκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.

  

 

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Ήταν μία εξαιρετική σεζόν!»

Διάνα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα…»

Γιώργος Ανανίδας

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη

Kώστας Παλαιολόγος