free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Σατο άσχημο ξεκίνημα , το οποίο παραπέμπει στο αντίστοιχο της περυσινής σεζόν, εστίασε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Αντιμέτωποι μ’ ένα απίστευτο … dejavu το οποίο παραπέμπει στο αντίστοιχο ξεκίνημα της περυσινής περιόδου αισθάνονται να είναι όλοι στην Λυκόβρυση. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα 1-2 από την Κοψαχείλα, γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι την άφησε με συγκομιδή ενός μόλις πόντους έπειτα απότην ολοκλήρωση των τριών πρωτων αγωνιστικών στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Λυκόβρυση επίσης είχε ξεκινήσει τις έξι πρώτες αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά στη συνέχεια επιδεικνύοντας χαρακτήρα, παρουσίασε τρομερή βρελτίωης καταλαμβάνοντας μία θέση στην πρώτη τετράδα. 

Γεγονός το οποίο επισημαίνει ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου: «Γινόμαστε φέτος στο ίδιο έργο θεατές με το αντίστοιχο περυσινό μας ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς ό,τι κάνουν οι αντίπαλοί μας το πληρώσουμε κι αυτό πυ θα πρέπει να κάνουμε, είναι να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε, αλλά και να δουλέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και υπομονή, ώστε να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι, εκτιμώ ότι έχει διαδραματίσει η έλευση πέντε νέων παικτών, γεγονός το οποίο μας έχει ωθήσει στο να χάσουμε κατά ένα ποσοστό την ομοιογέενεια της προηγούμενης περιόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο όσο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Μεταμόρφωσης. Ένα παιχνίδι το οποίο συγκεντρώνει τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι και μοιραία έχει πολλές ιδιαιτερότητες»

 

 

 

 

 

Related posts

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

abola10

Φωτιά και… Λαύρα!

abola10

Έγινε δεκτή και τυπικά η ένσταση της Αθηναϊδας

Abola Team 3