free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Δικαιούμασταν απόλυτα το διπλό!»

Στο δίκαιο της εκτός έδρας επικράτησης της ομάδας του απέναντι στην ισχυρή Λυκόβρυση, αναφέρθηκε ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε η Κοψαχείλα με το σπουδαίο της «διπλό» επί της ισχυρής Λυκόβρυσης με 2-1. 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 23’΄με το γκολ του Γιόναρντ Κάντριου, κατάφερε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και τελικά να φτάσει στην πολύ σπουδαία ανατροπή και νίκη με 1-2, χάρη στα τέρματα των Δημήτρη Γκαγκαστάθη (36’) και Στέργιου Μπαξεβάνη (75’). 

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη, που με τη σειρά του απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν: 

«Θεωρώ ότι βάσει της συνολικής μας εικόνας το δικαιούμασταν απόλυτα το διπλό! Ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερό της διάστημα και ο τρόπος που αντιδράσαμε μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Εκτιμώ ότι η συνολική μας εμφάνιση ήταν συνέχεια της εξαιρετικής εικόνας, που είχαμε παρουσιάσει και στο προηγούμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου είχαμε υποχρεωθεί σε μία άδικη ήττα δεχόμενοι δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Βάζουμε το κεφάλι κάτω, δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Καματερό». 

 

Ηγετική επανεμφάνιση για Χιονά 

Η επιστροφή του Κώστα Χιονά στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Κοψαχείλας ήταν ένα από τα μεγάλα κέρδη που προέκυψαν για την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λυκόβρυση. Ο έμπειρος στόπερ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από διάστημα απουσίας ενός έτους, απόρροια του πολύ σοβαρού τραυματισμού του στους χιαστούς κι έδειξε πανέτοιμος να ηγηθεί στην προσπάθεια της ομάδας του για μία αξιόλογη πορεάι στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ένας Πρωταθλητής για τον ΠΟΨ

Λύγκος: «Πήραμε ψυχολογική ντόπα»