free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μαγικό διπλό ο Ιάσωνας με τον Φοίνικα Περιστερίου

Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι ο Ιάσωνας.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Γιώργου Καλύβα πήρε μαγικό διπλό στο γήπεδο Χρυσούπολης επί του Φοίνικα Περιστερίου με σκορ 1-2.

Έτσι, ο Ιάσωνας πρόσθεσε τρεις πολύτιμους πόντους στο ενεργητικό του.

Το συγκρότημα του Γιώργου Καλύβα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και σίγουρα η αυτοπεποίθηση της ομάδας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη ενόψει της δύσκολης συνέχειας

 

Στο 31ο Πυλαρινός έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 88′ με τον Μουράτη και τον Ιάσονα να διαμαρτυρεται ότι ο Φοίνικας δεν τήρησαι το ‘fair play’. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο 1′ αργοτερα, οι γηπεδούχοι σε παθητικό ρόλο επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και να κάνουν το 1-2 με τον Αντωνόπουλο όπου διέγραψε το τελικό σκορ.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιωργος Λαζαρου) Κούμης, Ρουμελιωτάκης, Καρανικόλαος, Μακρής, Κολέζι (12′ λ.τρ. Γιουλβανίδης), Λάσκαρης, Κορφιάς (83′ Μουγιακάκος), Σκεπετάρης, Μάζης, Μουράτης, Ρώιμπας.

 

ΙΑΣΩΝ (Γιώργος Καλύβας) Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος, Καράμπελας, Ρεντζής Σ. (83′ Μάρος), Λαχάς Ι., Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (67′ Δουγιέκος), Αντωνόπουλος, Πυλαρινός (80′ Δουληγέρης), Μπάσο (69′ Σούλας), Μαγριπλής.

Related posts

Νίκος Παπαδιώτης (Γαλαξίας): “Ήρθαμε στην Β’ κατηγορία για να μείνουμε”

Τάσος Ζαφειρίου

Αποχώρησε ο Ψύλλιας από την Ανθούπολη

Η προσωπικότητα και η εμπειρία αρκετών παικτών εγγύηση για την προσπάθεια ανόδου του Αγ. Δημητρίου

Abola Team 3