free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Στην ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση αναφέρθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο ιδιαίτερα φιλόδοξος Πανιώνιος Καισαριανής στο φετινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων μετά το εντυπωσιακό 6-2 επί των Λεόντων στην πρεμιέρα, θριάμβευσε με 1-0 της Νίκης Αλίμου, δείχνοντας ένα μέρος των απεριόριστων δυνατοτήτων της 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς μιλώντας στο «Αbola..gr» επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους δίνοντα ςτο στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του: 

«Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία ιδιαίτερα νεανική κι ενθουσιώδη ομάδα. Σε αυτό το σημείο, όμως θα ήθελα να τονίσω ότι ακόμη η ομάδα μας βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας. Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε διακρώς να βελτιώνουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε εντοπίσει. Δουλεύουμε διαρκώς στις προπονήσεις και το γενικότερό μας πνεύμα, είναι να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι ολοένα και καλύτεροι σε όλους τους τομείς» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου κόουτς του Πανιωνίου Καισαριανής, για να προσθέσει: 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο νέο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει εκτός έδρας κόντρα στα Πατήσια».

 

 

 

 

Related posts

Τόλμη Περιστερίου-Πράσινα Πουλιά 0-0

Abola Team 3

Με το… δεξί οι Ίωνες Παλ. Φαλήρου 1-0 τον Κρόνο Αθηνών

Τάσος Ζαφειρίου

Διαγόρας Αιγάλεω-Πανθησειακός 3-2

Abola Team 3