free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σε ανοδική πορεία ο Άρης Πετρούπολης 2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Σε συνεχή και σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται ο Άρης Πετρούπολης ο Άρης Πετρούπολης ο οποίος έχοντας καθολική υπεροχή σε όλο το ματς επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης και έφτασε στους 8 βαθμούς.

 

Τα δυο γκολ του Θανόπουλου στο 70′ και στο 75′ με πέναλτι ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στο συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ, με τους γηπεδούχους να έχουν καλές στιγμές με τους Γκουτσούλα στο 8′, Θανόπουλου στο 44′, ενώ στο 34′ το φάουλ του Μακρίδη έφυγε άουτ.

 

Στο 45′ αποβλήθηκε ο Χατζής για τον Φωστήρα Ηλιούπολης και τα πράγματα από εκείνο το σημείο και έπειτα έγιναν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

 

Το συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη έμεινε στην 8η θέση με τέσσερις βαθμούς μετά από αυτή την ήττα.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) : Τζαφάι, Λάπα , Βασιλάκος , Ζήκος ( 60΄ Ζούκας ) , Παναγιωτίδης , Σιδέρης ( 76΄ Παούρης ) , Λάλα ( 46΄ Παπαπαναγιώτου ) , Γκούτσουλας, Μακρίδης, Θανόπουλος, Τσάτσα ( 85΄ Κατσής )

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Θοδωρης Κουτσουδάκης): Μωραϊτης, Σάχου, Ασωνίτης , Τσαπικούνης, Τσικριτέας ( 46΄ Κωτσοβός ), Μπαρδάκης, Φάρος ( 85΄ Νερτζανίδης ) , Τσαπούρας ( 46΄ Αίβατζής ) , Χατζής, Λεπτάκης, Παπίγκου ( 71΄ Τσάκαλος )

 

Related posts

Νέα Ιωνία: Σημαντική προσθήκη με τον Ντούνη

Abola Team

Πέντε ανανεώσεις στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν ο Κουτσουδάκης από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3