free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 έμειναν ΠΟΑ και Αιγάλεω-Τραυματισμός του Βέρμπη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΟΑ και το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, σε μια αναμέτρηση με νεύρα, αποβολή και θέαμα που δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.

 

Η αναμέτρηση στιγματίσθηκε από τον τραυματισμό του Βέρμπη ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς γλυτώνοντας τα χειρότερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΟΑ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δίχως όμως να μπορέσει να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, ενώ θα μπορούσε στο τέλος να είχε δεχθεί και γκολ, σε κάποια από τις λίγες, αλλά καλές στιγμές του Αιγάλεω.

 

Μολονότι οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω, καθώς στο 29’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σταύρου, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν αυτό το πλεονέκτημα, τουναντίον έδειξε να τους αποσυντονίζει.

 

Για τον ΠΟΑ τερματοφύλακας ήταν ο Παπαδάκης, με τον Παπαδομιχελάκη δεξί μπακ, τον Φραγκιαδάκη αριστερό και κεντρικούς αμυντικούς τους Χαμαλάκη και Τζανή. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Χατζηανδρέου και Χαρίτος με τον Τοπάλι πιο μπροστά στα άκρα οι Ρουμπάκης και Πατηνιώτης, με τον Τριανταφύλλου στην κορυφή.

 

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Χατζηανδρέου με δυνατό μακρινό σουτ ανάγκασε τον Κατσούλη σε δύσκολη επέμβαση κόρνερ, ενώ στη συνέχεια της φάσης και μετά την εκτέλεσή του ο Πατηνιώτης με νέο σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκαριών. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή και να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, κοντά στο οποίο πλησίασαν και στο 26’, όμως το μακρινό σουτ του Χατζηανδρέου κατάφερε να το μπλοκάρει ο Κατσούλης.

 

Ο ΠΟΑ εκτός από την υπεροχή απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 29’ όταν ο Σταύρου εκτός φάσης κτύπησε τον Τζανή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Τσαγκαράκη. Το πλεονέκτημα αυτό οι γηπεδούχοι δεν το αξιοποίησαν αρκούντως, καθώς μπορεί να συνέχιζαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν είχε όμως αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το στείρο 0-0.

 

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό του ο Βέρμπης συγκρούσθηκε στον αέρα με τον Χαμαλάκη και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, με τους γιατρούς και τους ανθρώπους της ομάδας να τρέχουν αμέσως κοντά του δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι μετά από 12 λεπτά.

 

Η πρώτη απειλητική προσπάθεια εκ μέρους των φιλοξενούμενων, ήρθε στο 71’ με την κοντινή κεφαλιά του Δάρρα, την οποία απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΠΟΑ. Η ομάδα του Μανόλη Σουτζή συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, όμως με δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνει νευρικότητα στις προσπάθειές της.

 

Στο 73’ και στην καλύτερη στην επανάληψη προσπάθεια του ΠΟΑ, ο Πατηνιώτης από αριστερά με ωραία σέντρα βρήκε τον Τριανταφύλλου, η κοντινή του κεφαλιά όμως κατέληξε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Κατσούλη. Τρία λεπτά αργότερα ο Πατηνιώτης με ωραίο σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει σύριζα έξω.

 

Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 82’ ο Ψυχογιός έπειτα από λάθος του Τζανή βγήκε μόνος του με τον Παπαδάκη, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ με ψύχραιμη επέμβαση έδιωξε με τα πόδια, αποσιωπώντας τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Αιγάλεω να απειλήσει, όταν μετά από σέντρα του Κοντιζά, ο Σαπαλίδης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

 

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κοντιζάς απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή σουτ του Πατηνιώτη. Νέα καλή στιγμή για τον ΠΟΑ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με το απευθείας φάουλ του Τριανταφύλλου που μπλόκαρε ο Κατσούλης. Ακολούθησε η κεφαλιά του Δάρρα από κόρνερ του Ψυχογιού που έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι, σε ένα διάστημα όπου το ματς είναι γίνει… ροντέο, αλλά χωρίς κάτι περισσότερο και τον αγώνα να ολοκληρώνεται δίχως γκολ και νικητή.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΠΟΑ (Μ. Σουτζής): Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Χαρίτος (102’ Ντραγκότι), Χαμαλάκης (62’ Καρβελάς), Τζανής, Φραγκιαδάκης (87’ Ρωμανάκης), Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Πατηνιώτης, Τοπάλι (76’ Γιαλυτάκης).

 

Αιγάλεω (Η. Καλοπήτας): Κατσούλης, Κάρδαρης, Κοντιζάς, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης (λ.τ.59’ Σπανός), Τσαρκάνι (46’ Ψυχογιός), Σταύρου.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης από τα Χανιά, ο οποίος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Σταύρου στο 29’ και την κίτρινη στους Κοντιζά (23’), Χατζηανδρέου (65’), Καρβελά (84’), Ρουμπάκη (86’), με επόπτες τους Κομκοτό και Λιοδάκη από το Ρέθυμνο.

Οι άνθρωποι του ΠΟΑ πάντως ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη του Αιγάλεω Βέρμπη.

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 11/3) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Ηχηρές απουσίες ενόψει Ηροδότου για ΠΟΑ

Abola Team 2

Πήρε το Super Cup η Ιεράπετρα!

Abola Team 2