free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Αφιερωμένη η νίκη στον Βλογιαννίτη!»

Στον άτυχο ποδοισφαιριστή της ομάδας Αλέξανδρο Βλογιαννίτη αφιέρωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος τον θρίαμβο επί του Υμηττού.

 

 

Χαρακτήρα νικητή, αλλά και αποθέματα σπουδαίας ομάδας φανέρωσε ο Απόλλων Χαλανδρίου στην αναμέτρησή του κόντρα στον Υμηττό, φτάνοντας στον θρίαμβο με 3-1. 

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στους «κυανόλευκους»  να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα και να ατενίσουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλα΄και αυτοπεποίθηση. 

Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα των βορείων προαστίων αντέδρασε την στιγμή, όπου στο 71ο λεπτό βρέθηκε να χάνει 0-1 κι απέναντι μάλιστα στο σύνολο, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική είχε θριαμβεύσει του πολύ μεγάλου φαβορί για την άνοδο Άγιαξ Ταύρου με 1-0, αναδεικνύει στον υπέρτατο βαθμό την ποιότητα, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας. 

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Χρήστο Βλάχο. Ο νεαρός προπνητής με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

« Βγάλαμε τρομερά ψυχικά αποθέματα  απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είναι πάρα πολύ φδυνατή κι αξιόλογη. 

Θεωρώ ότι κομβικό σημείο για την έκβαση του αγώνα, ήταν η γρήγορη ισοφάρισή μας και η άμεση αντίδραση που δείξαμε μετά το αρχικό 0-1. Αυτό το γκολ, μας τόνωσε τη αυτοπεποίθηση και μας επέτρεψε να γυρίσουμε το παιχνίδι φτάνοντας σε μία σπουδαία επιτυχία., Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Βλογιαννίτη, που έπεσε θύμα σοβαρού τραυματισμού την περασμένη εβδομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Βλάχου, για να προσθέσει: 

«Τα πιο αισιόδοξα που έρχονται, μηνύματα αφορούν την σπουδαία εμφάνιση τεσσάρων νεαρών και ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. Ο λόγος για τους Φραγκίσκο Στεργιώτη, Ντένις Κουστουμπάρδη, Χάρη Αλεξανδράκη και Μάριο Μάριο Καλλαιμπάκο, οι οποίοι άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια κια μου έδειξαν ότι μπορώ να ποντάρω πολλά στο πλούσιο ταλέντο τους»

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε την άσχημη παράδοση με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζoυν με τον Δημήτρη Μπουγά και τη νέα σεζόν τα Μελίσσια

Σομπότοβιτς: «Παίζουμε μία χρονιά με την Ελευθερούπολη!»

Kώστας Παλαιολόγος