free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Τυφώνας η UNION EUROBANK 6-1 την INTRASOFT

Στο ίδιο έργο θεατές για την νταμπλούχο ομάδα της UNION EUROBANK η οποία έκανε περίπατο σε χαλαρούς μάλιστα ρυθμούς το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου, στο Β’ γήπεδο Ταύρου (Χ. Παυλίδης).

Το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, UNION ΕUROBANK (στην κεντρική ΦΩΤΟ δεξιά όπως έχουν παραταχθεί οι ομάδες) μετά από έναν επιθετικό μονόλογο χάνοντας πολλές ακόμα ευκαιρίες, νίκησε με σκορ 6-1 αυτή την φορά την INTRASOFT.

Οι νικητές μάλιστα που έκλεισαν το πρώτο μέρος με 3-0, στην συνέχεια προηγήθηκαν με 5-0 για να φθάσουμε στο τελικό 8-1.

Από δύο γκολ για την ομάδα της EUROBANK πέτυχαν ο Σαχινίδης στο 27′ και στο 31′ και ο νεαρός Στέφανος Ίσσα στο 51′ και στο 78′. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 43′ και ο Χωριανόπουλος στο 49′. Η INTRASOFT προσωρινά μείωσε σε 5-1 στο 62′ μετά από φάουλ του Μπακόλα και ενώ η μπάλα έκανε καραμπόλα σε σώματα αμυντικών και άλλαξε πορεία. 

Η ομάδα της UNION EUROBANK στο 83′ έφθασε μια ανάσα από το 7-1 αλλά στο μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Χρονόπουλος η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και για καλή τύχη του γκολκίπερ των ηττημένων Κολοβού κατέληξε άουτ.

Καλός ο διαιτητής Ελευθερίου, άριστοι οι βοηθοί Γρηγορίου, Κουτσόγιαννος ενώ, παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Χολέβας.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Γιαννόπουλος, Μαντέλος, Μίχος Δημητρίτσης, Ακπαρίδης, Χωριανόπουλος, Σαχινίδης, Παπατσούτσος, Ντρένοβα, Παπαδόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Ίσσα, Σπέντζος, Κακιούζης, Ντοβλετάκης, Χρονόπουλος, Μητρογιάννης, Λιόλιος, Χουζούρης. 

INTRASOFT (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ): Κολοβός, Δημ. Ασλανίδης, Βλαχογιάννης, Σταυρίδης, Βασιλείου, Παπακώστας, Λιγκώνης, Νικολάου, Καραγγελής, Παναγιωτόπουλος, Σαριγκούλης ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπακόλας, Μιχαήλ, Νομικός, Δάφνης, Αραχωβίτης. 

Related posts

Με ΑΟ Μπουμπουλίνα η νταμπλούχος Eurobank 2/9 στις Σπέτσες

Abola Team 3

3X3 η UNION EUROBANK 4-1 την BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ

Abola Team 3

Το 3Χ3 το…τραίνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της UNION EUROBANK!

Ρένος Γιαμπουράς