free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι!»

Στις πτυχές που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη επί της ΑΕ Αιγάλεω αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Τις νίκες της ζευγάρωσε η Κορωνίδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, χάρη στην επικράτησή της επί της δυνατής και αξιόμαχης ΑΕ Αιγάλεω με 2-1.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων φανέρωσε πολλές αγωνιστικές αρετές αναδεικνύοντας πτυχές της αξιομνημόνευτης δουλειάς που γίνεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και απέδειξε ότι μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του: 

«Ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι απέναντι στην ΑΕ Αιγάλεω, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε δικαιότατα στην νίκη. Παρά τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και φυσικά του γεγονότος ότι το ματς διεξήχθη στις 9:30 το πρωί, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και έδειξαν τρομερή προσήλωση, κερδίζοντας μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Βάσει της συνολικής μας εικόνας θα μπορούσαμε να είχαμε διαμορφώσει πολύ μεγαλύτερο σκορ 

Αυτό πυ προέχει, είναι παιχνίδι με παιχνίδι να αποκτούμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Επίσης, εύχομαι οι Μανώλης Κοντορός και Δημήτρης Σιαπλιαούρας να ξεπεράσουν το συντομότερο δυαντόν τους τραυματισμούς τους και να είναι ξανά μαζί μας». 

 

Νοκ άουτ Μπραβάκος και Παναγιώτου 

«Πύρρεια» αποδεικνύεται για την Κορωνίδα η σπουδαία νίκη επί της ΑΕ Αιγάλεω, αφού θη ομάδα του Γαλατσίου αναμένετια να στερηθεί των υπηρεσιών δύο πολύ σημαντικών στελεχών για τις επόμενες 20 ημέρες.

 

Ο λόγος για τους Κυριάκο Μπραβάκο και Θανάση Παναγιώτου, οι οποίοι αποχώρησαν από την αναμέτρηση με προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος υπέστη θλάση και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων, ενώ ο Παναγιώτου «κληρονόμησε» τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

 

 

 

 

 

Related posts

Στο πλευρό του Παυλόπουλου οι παίκτες της Πέρα Κλουμπ

Παντελίδης Mάνος

Σε σεμνή τελετή και με έντονη την συγκίνηση η κοπή πίτας των παλαιμάχων του δημοφιλούς Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3

«Επένδυση» με Ντάριο Λίκα ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος