free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Στην ανάγκη η ομάδα του να γίνει πιο ουσιαστική ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος, στάθηκε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Την αήττητη πορεία του στον ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ο Άγιος Δημήτριος με την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα του Ατρομήτου Χαλανδρίου. 

Η «Μπάρτσα» δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με την νίκη στις αποσκευές της από την έδρα του Ατρομήτου Χαλανδρίου, ωστόσο, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σπαταλήθηκαν ορισμένες πολύ χαρακτηριστικές ευκαιρίες, με άμεση συνέχεια το 0-0 να σφραγίσει τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. 

Γεγονός το οποίο ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής Αντώνης Καρπούζας:

 «Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χάσαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να φτάσουμε στην νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είανι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου. Το θετικό είναι ότι δείχνουμε πολύ καλή εικόνα, ωστόσο θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα. Να αξιοποιούμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούμε. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε κάποια παράπονα και αυτά αφορούν το γεγονός ότι ο διαιτητές δεν έδωσε δύο κόκκινες κάρτες στους αντιπάλους μας για βίαια μαρκαρίσματα» ήταν το αρχικό ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

 «Προχωράμε δυνατά. Βγάλαμε ήδη δύο πολύ σημαντικά ντέρμπι χωρίς να ηττηθούμε κι έχοντας μάλιστα αρκετά θετική εικόνα. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνετια το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Βύρωνα, όπου χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη, ώστε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

             

 

 

 

Related posts

Μίτροβιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Πρέπει να βρούμε λύση με τα εντός…»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»

Kώστας Παλαιολόγος