free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Είμαστε ρεαλιστές, να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Χαμηλούς τόνους διατηρεί ο προπονητής των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας, παρά την κατάληψη της κορυφής. 

 

 

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν πλέον οι Τράχωνες στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας! 

Το νεανικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του από τη δύσκολη έδρα του Θριάμβου Αθηνών, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική του νίκη  και πλέον  συνεχίζει απτόητο την ξέφρενη κούρσα του! 

Η νέα επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε από εξαιρετική απόδοση, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος ωστόσο, συνεχίζει να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του: 

«Όλα πάνε καλά για την ομάδα μας. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα. Με αρκετή προσήλωση , ηρεμία και ταπεινότητα. Σαφέστατα είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό το νικηφόρο ξεκίνημα και το γεγονός ότι καταφέραμε να επικρατήσουμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα όπως είναι ο Θρίαμβος Αθηνών, αλλά είμαστε ρεαλιστές κι αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. 

Εάν  θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο αγωνιστικό φρόνημα και συμπεριφορά και στα επόμενα παιχνίδια που μας περιμένουν . Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ασημάκης: “Ο ΓΣ Αργυρούπολης έγραψε ιστορία” (βίντεο)

abola10

Ήφαιστος-ΑΟ Χαϊδαρίου 1-1

Τάσος Ζαφειρίου

Ηράκλειο Α.Ε: «Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν για τη συλλογή τροφίμων»

Γιώργος Ανανίδας