free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα!»

Στην νοοτροπία νικητή που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Στην ιδιαίτερα τιμητική δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ανταγωνιστικού ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Λιοσίων με την πολύ σημαντική του νίκη επί του Κένταυρου Βριλησσίων με 2-0. 

Μάι επιτυχία,  οποία επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» αφενός μεν να πανηγυρίσουν το «παρθενικό» τους τρίποντο στην έδρα τους μετά την επάνοδό τους στην Α’ Κατηγορία κι αφετέρου να αποκτήσουν τεράστια ψυχολογική ώθηση εν’όψει της κρίσιμης συνέχειας.

Η νίκη που συνοδεύτηκε από καλή απόδοση άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φανέρωσε την απόλυτή ικανοποίησή του, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρ και ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων, γεγονός το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την  εικόνα των ποδοσφαιριστών μου ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου εκτιμώ ότι κάναμε το καλύτερο ημίχρονο στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια που έχουμε δώσει, απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει: 

«Στο συγκεκριμένο διάστημα δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες και πράγματα, τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Εκτιμώ ότι στο εξαργυρώσαμε τις δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες μας επί των Θριάμβου Χαϊδαρίου και ΠΑΟ Ρουφ. Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι παρά τις απουσίες των τραυματιών Γκαβζίδη και Αθανασιάδη, οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν ενέργεια, πίστη και ποιότητα. Επίσης, άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν από την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών, οι οποίοι μου δείχνουν ότι μπορώ ανά πάσα στιγμή να ποντάρω πάνω τους. 

Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Νέα Ιωνία, όπου ευελπιστώ να έχω στη διάθεσή μου όλους τους ποδοσφαιριστές μου».

 

 

 

Related posts

Με φόρα από το κύπελλο ο ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Πέρασε από το Περιστέρι το Ηράκλειο!

Abola Team

Βενάκης: «Να μην μας αποπροσανατολίσει η πρόκριση επί της Καλλιθέας»

Kώστας Παλαιολόγος