free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Ρόβας από τον Ιωνικό Νικαίας-Τι λέει στην δήλωσή του ο παίκτης

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας ο επιθετικός του Ιωνικού, Χρήστος Ρόβας γνωστοποιεί ότι αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

Οικογενειακοί λόγοι αναγκάζουν τον Σερραίο ποδοσφαιριστή να μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του ευχαριστώντας στη δήλωση του τα πρόσωπα που συνεργάστηκε κάνοντας λόγο για τιμή που φόρεσε τη φανέλα με το Αστέρι στο στήθος.

 

Αναλυτικά, το κειμενο

 

«Θα ηθελα να πω πως νιώθω πολύ τυχερός που με αξίωσε ο Θεός και φορεσα για δεύτερη φορα τη φανελα του Ιωνικού! Δυστυχώς ενα σημαντικό πρόβλημα υγείας με αναγκάζει να λείψω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την Αθήνα ώστε να βρεθώ κοντά στην οικογένεια μου και έτσι δεν θα μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομαδα του Ιωνικού! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο της ομάδας Κύριο Μάκη Αποστόλου για όλη την στήριξη και τη βοήθεια που είχα όλον αυτό τον καιρό,τον προπονητή της ομάδος Κύριο Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που σε ότι χρειάστηκα ήταν δίπλα μου καθώς και τον Παναγιώτη τον Σκαφτούρο που μου έδωσε την ευκαιρία το καλοκαίρι να επιστρέψω στην ομάδα! Μα πάνω απ όλα θελω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Ιωνικόυ που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα και να του ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για το πέναλτι που έχασα στο ντέρμπι με την Προοδευτική!Δυστυχώς φεύγω με αυτήν την πικρή γεύση! Είμαι περήφανος που ξαναφόρεσα τη φανέλα με το Αστέρι!Οπότε μου ξαναζητηθεί και μπορέσω να ανταποκριθώ θα ειμαι ετοιμος να υπηρετησω και πάλι αυτήν την πολή μεγάλη ομάδα! Ήταν τιμή μου που αισθάνθηκα έστω και για λίγο ξανά ένας από εσάς…Εις το επανιδείν…»!!!

 

Related posts

Ισοπαλία μεταξύ Ερμή Ζωνιανών και ΑΕΜ, αγωνία για Κόλλια

Abola Team 2

Παίκτης του Λουτρακίου ο Μπράχο

Abola Team 3

Στον Ασπρόπυργο ο Βαζάκας, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Abola Team 3