free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πολύ σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του ΑΟ Περιστερίου στάθηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας φανέρωσε ο Πανερυθραϊκός, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του ΑΟ Περιστερίου (0-1). 

Το γκολ του Χρήστου Τσεβά στο 69’ στάθηκε υπεραρκετό για το φιλόδοξο συγκρότημα της Νέας Ερυθραίας να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και αξιόμαχη ομάδα. 

Η κατάκτηση των τριών βαθμών και πολύ περισσότερο η εξαιρετική εικόνα, που παρουσίασε ο Πανερυθραϊκός, άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή του Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την επιτυχία μας, όσο πολύ περισσότερο από την τακτική και την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν οι παίκτες μου. Φανήκαμε πολύ προσηλωμένοι, ενώ στο κομμάτι της τακτικής πήραμε πολύ καλό βαθμό. 

Διατηρούμε χαμηλούς τους τόνους, ωστόος συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει . Η προσοχή μας πλεον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Μία δυνατή και πολύ ιστορική ομάδα. Θα χρειαστεί να επιδείξουμε αυξημένη προσοχή, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε»

Related posts

Αφιέρωση στον ΠΑΟ Ρουφ από τον τραγουδιστή Σπύρο Δημόπουλο

Abola Newsroom

Λεβέντης: «Ο Χριστός Ανέστη, εμείς να δούμε πότε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καλό είναι να μην χάνεις»

Kώστας Παλαιολόγος