free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι»

Την ικανοποίησή του από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας εξέφρασε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Την «παρθενική» τους νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισαν τα Βριλήσσια με την ευρεία τους επικράτηση επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας με 3-0.

Μια νίκη, η οποία συνδυάστηκε από πολύ καλή εμφάνιση κι έρχεται να ανεβάσει τη ψυχολογία, αλλά και τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στο συγκρότημα των βορείων προαστίων, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα. 

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης, ωστόσο, δεν …πετάει στα ουράνια και συνιστά αυξημένη προσήλωση:

«Πήραμε την πρώτη μας νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει αρκετά από ψυχολογικής πλευράς και θα μας δώσει τη δυνατότητα να ατενίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς απέναντι σε μία αρκετά δυνατή ομάδα. Τα μηνύματα που προέρχονται είναι εξόχως ενθαρρυντικά και ιδιαίτερα από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες, όπως οι Τσιούμας Βύρας και Παπουτσης, ενώ και συνολικά όλη η ομάδα λειτούργησε άψογα. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα όμως και αυτό που προέχει, είναι να παρουσιαστούμε ακόμη πιο προσηλωμένοι ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Ήταν πολλαπλά τα κέρδη που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο συνεχίζουμε να σκύβουμε το κεφάλι κάτω και να δουλεύουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Χαραλαμπίδη, για να προσθέσει:

 

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι τα Ιλίσια 2004. Θα δουλέψουμε με ιδιαίτερη προσήλωση, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης» 

 

Φόβοι για χιαστούς για Κουφή 

Δυσάρεστα είναι τα πρώτα μηνύματα που καταφθάνουν στα Βριλήσσια από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιώργου Κουφή. Κι αυτό, διότι η ανησυχία είναι έντονη που θέλει τον άτυχο 25χρονο φορ να έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ελεύθερος ο Χρήστος Ντούλιας από τον Αίμο Πετρούπολης

Eπέστρεψε ο Κένταυρος Βριλησσίων!

abola10

Έβαλε Μαρτέκα στην «μηχανή» της η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος