free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρόστιμα και προσωρινή στάση πληρωμών στην Θήβα

Η ηττα της ομάδας του «Αθλητικός Ομιλος “Η Θήβα”» στα Φάρσαλα από την ομάδα του Αχιλλέα, στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική, του Δ’ όμιλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάθε άλλο παρά με ωραίο τρόπο έγινε δεκτή από τους ανθρώπους της διοίκησης του σωματείου.

Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο επήλθε αυτή η ήττα, αλλά και η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας δεν άρεσαν καθόλου στους διοικούντες τον σύλλογο και η κακή διαιτησία, για την οποία εξέδωσαν ανακοίνωση, δεν αποτελεί δικαιολογία. Σε συνδυασμό, δε, με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα της πρεμιέρας, το εντός έδρας παιχνίδι, με τον Α.Ο. Σελλάνων, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, επέφεραν έντονο προβληματισμό στα μέλη του δ.σ.
Προκειμένου να προλάβει τα… χειρότερα ο ισχυρός άντρας του σωματείου, ο Θανάσης Βυλλιώτης, είχε συνάντηση χθες, μια ημέρα μετά από τον αγώνα στα Φάρσαλα, με τους τέσσερεις αρχηγούς της ομάδας για να συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης και να βρουν «τί φταίει;» και η ομάδα έχει αυτή την εικόνα και έφερε αυτά τα ατυχή αποτελέσματα.
Το τι πραγματικά συζητήθηκε μεταξύ των ίσως να μην γίνει ποτέ γνωστό, αλλά αυτό που «ανακοινώθηκε» είναι οτι ο κ. Βυλλιώτης επέβαλε ποινή που είναι χρηματικό «πρόστιμο» στους αρχηγούς της ομάδας και παράλληλα οτι σταματά τις πληρωμές μέχρι το επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ομάδα του Οπούντιου, στο Μαρτίνο, την ερχόμενη Κυριακή, 15/10.

Ολα αυτά, βέβαια, σαν ένα πρώτο «μέτρο» σε μια προσπάθεια να «συνετιστούν» οι παίχτες και να δείξουν μια καλύτερη εικόνα που θα φέρει και τα θετικά αποτελέσματα για να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες μιας και το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του σωματείου αναφέρεται«Συνάντηση έγινε μεταξύ του Προέδρου, Θανάση Βυλλιώτη και των τεσσάρων αρχηγών του ΑΟ ΘΗΒΑ για την άσχημη εικόνα της ομάδας μας, δίοτι δεν μας φταίει μόνο η διαιτήσια, αλλά πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.  Από αυτή την συνάντηση ο Πρόεδρος, Θανάσης Βυλλιώτης επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στους αρχηγούς και σταμάτησε τις πληρωμές μέχρι το παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου».

Related posts

Προς Αστέρα Αμαλιάδας ο Κέρι!

Abola Team 2

Γενική Συνέλευση 30/5 ο Χαραυγιακός

Abola Team 3

Μειώθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα στην Ρόδο

Abola Team 2