free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στις 12/10 τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Γλυκών Νερών

Την ερχόμενη Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο των Γλυκών Νερών.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο δωρητής του έργου κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, διαχειριστής της Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «Αιγέας».

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλη την αθλητική οικογένεια του Α.Ο. Γλυκών Νερών, φιλάθλους, μέλη, συνδημότες, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, αλλά πάνω απ’ όλους τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, να γιορτάσουν μαζί και να απολαύσουν την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για το σωματείο αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Μάλιστα, στην είσοδο του γηπέδου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για αναξιοπαθούντες δημότες της περιοχής.

 

* Το γήπεδο έχει παραδοθεί από τον υπεύθυνο του έργου κατασκευής και θα χρησιμοποιηθεί άμεσα για τις ανάγκες της ομάδας. Πρόβλημα υπήρξε με την ΕΠΣΑΝΑ, η οποία δεν όρισε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Ατλαντίδα, στο γήπεδο Παιανίας! Είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως για την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο Γλυκών Νερών αλλά με το πρόσχημα ότι η ειδοποίηση δεν είχε φθάσει στην Ένωση 10 ημέρες νωρίτερα, η αρμόδια Επιτροπή όρισε το ματς στην Παιανία για να «τιμωρήσει» το «αντικαθεστωτικό» σωματείο! Αντίθετα, σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (με ομάδες «φἰλα προσκείμενες») δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και χρησιμοποιήθηκαν κανονικά τα γήπεδο των ομάδων που είχαν αρχικά αδυναμία χρήσης των γηπέδων τους αλλά ξεπέρασαν την αδυναμία τους και το δήλωσαν μόλις 3 ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων τους…

Related posts

Με πέναλτι στο 118′ πέρασαν τα Γλυκά Νερά

Abola Team 3

Πεντάδα μεταγραφών ο Κεραυνός: Απέκτησε Μάτι, Παππά, Αναγνώστου, Μεγαγιάννη και Ανδριανό!

Abola Team 2

ΤΟ Δ.Σ. της Α.Ε ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ρένος Γιαμπουράς