free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Βγάλαμε τρομερή αντίδραση!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στον Προμηθέα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Χαίδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Αστέρας Χαϊδαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη, όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων συνέτριψε τον αντίπαλό της με το επιβλητικό 6-1 και πανηγύρισε την «παρθενική» της νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Το νεανικό κι ενθουσιώδες συγκρότημα του Βασίλη Τσιάκαλου είχε πάρει .. βαρέως τον τρόπο με τον οποίο είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την ΑΕ Περιστερίου στην πρεμιέρα του νέου «μαραθωνίου», με άμεση συνέπεια να φανεί πολύ προσηλωμένη και πιο αποφασισμένη από ποτέ για μία όσο το δυνατόν πιο εμφατική νίκη, αφήνοντα ςαπόλυτα ευχαριστημένο τον τενχικό Βασίλη Τσιάκαλο, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες μου την αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Βγάλαμε τρομερή αντίδραση. Από τα πρώτα λεπτά μπήκαν πολύ αποφασισμένοι, ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία γρήγορα τέρματα, κλείσαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 0-3 κι από εκεί κι έπειτα το παιχνίδι άνοιξε. Στην ανάπαυλα οι παίκτες μου έδειχναν το ίδιο αποφασισμένοι, όχι με διάθεση να … σκοτώσουν τον αντίπαλο, αλλά πολύ περισσότερο να μην δώσουν δικαιώματα να τους ξεφύγει η νίκη, κάτι που είχε συμβεί στην πρεμιέρα με την ΑΕ Περιστερίου. 

Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία, βγάλαμε ωραίες συνεργασίες και αυτοματισμούς και γενικότερα, φάνηκε ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Στπιχείο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας». 

Κλήθηκαν στην Μικτή Νέων Καρβούνης, Παπαδάκης 

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στον Αστέρα Χαϊδαρίου από την κλήση των 15χρονων Βασίλη Καρβούνη και Γιώργου Παπαδάκη στην Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑ για τις ανάγκες των αγωνισιτκών της υποχρεώσεων. Οι δύο νεαροί και ιδιαίτερα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομής του σωματείου  έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον προπονητή τους Βασίλη Τσιάκαλο από τα μέσα της περασμένης σεζόν, αφήνοντας τα διαπιστευτήριά τους και αυτή η κλήση αποτελεί για τους ίδιους μία επιβράβευση τνω κόπων τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μαρίνος Δημόπουλος – Προπονητής Γ.Σ. Πατησίων | Σταμάτης Ορφανός – Αρχηγός Γ.Σ. Πατησίων | Δηλώσεις

Abola Newsroom

Τίμησε το όραμα ελπίδας η διοίκηση του Χαλκηδονικού

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team