free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Οι μεταγραφές μας ανέβασαν επίπεδο»

Στις πτυχές της μέχρι τώρα απόλυτα επιτυχημένης πορείας αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία σε αυτό το ξεκίνημα του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας διεύρυνε ο ΑΟ Ιλίου, επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων πανηγύρισε αισίως την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να παραμείνει ακλόνητο στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία Οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Τζώτζη είναι ενδεικτικές:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα μα ςκαι τον τρόπο μ τον οποίο αγωνιστήκαμε κόντρα στον Θεμιστοκλή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κάναμε αρκτές τελικές φάσεις προκαλώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, Βγάλαμε στο χορτάρι αρκετές όμορφερς συνεργασίες τις οποίες δουλεύουμε στις προπονήσειε και γενικότερα οι ποδοσφαιριστές μου αφομοιώνουν όλα τα συστήματα που δουλεύουμε σε καθημερινή βάση. Στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό όσον αφορά την παραπέρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε πάλις στη έδρα μας με αντίπαλο τον Παπάγο.

Πρόκειται για μία ομάδα, που προέρχεται από την Α’ Κατηγορία και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας με δική της υπαιτιότητα, διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αξιοζήλευτο σύνολο και θα χρειαστεί να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή .Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να φτάσουμε στην τέταρτη συνεχόμενη νίη, που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τις πτυχές της φετινής ως τώρα επιτυχημενης πορείας, τόνισε:

«Η εκτίμησή μου είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, μας ανέβασαν αισθητά επίπεδο. Μπήκαν σχεδόν αμέσως στο πνεύμα και την φισλοφία μας και με όπλο την ποιότητά τους, μας έκαναν πολύ πιο ποιοτικούς και μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν».

 

 

  

 

 

Related posts

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ανανέωσαν τα Βριλήσσια με τον Μιχάλη Λυκερίδη

«Τελικός το ματς με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων»

Kώστας Παλαιολόγος