free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Θα βρούμε τον δρόμο μας»

Τη εκτίμηση ότι η Τερψιθέα θα βρει άμεσα τον ρυθμό της, εξέφρασε ο τεχνικός των νεοφώτιστων Κώστας Βλάχος.

 

Η εν γένει εικόνα της Τερψιθέας στο ισόπαλο με 1-1 παιχνίδι κόντρα στον Αθηναϊκό, άφησε πολλά αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησαν την επιστροφή τους στην φυσικής τους έδρα, έδειξαν αρκετά θετικό πρόσωπο, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Κώστα Βλάχο:

«Εκτιμώ ότι απέναντι στον Αθηναϊκό φανερώσαμε ένα θειτκό πρόσωπο και φανήκαμε πολύ ανταγωνισιτκοί. Καταλυτικό ρόλο στην όλη μας παρουσία, θεωρώ ότι διαδραμάτις εη επιστροφή στην φυσική μας έδρα, η οποία όπλισε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους παίκτες μου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο τέλος της περασμένης περιόδου υποχρεωθήκαμε να δώσουμε τα μπαράζ ανόδου μακριά από την έδρα μας και πλέον όλοι μας νιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιστροφή στην έδρα μας, την οποία σκοπεύουμε να κάνουμε φρούριο» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Τερψιθέας, για να συμπληρώσει:

«Η άποψή μου είναι ότι με την παροδο του χρόνου θα βρούμε τον δρόμο και τον ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι η ομάδα μα ςέχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει, ώστε να φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας; Που θέλουμε, όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

  

 

Related posts

Παρελθόν ο Ρόππας από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Έτοιμοι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Μικρασιατικό»