free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αλέξης Γκλεγκλές: 80% η κατοχή της μπάλας υπέρ της ομάδας μας-Η αιχμηρή ανακοίνωση για τον Λάλα

Δήλωση του Αλέξη Γκλεγκλέ για τον αγώνα με τον Φωστήρα Ηλιούπολης

“Νομίζω ότι ήταν ένα ματς που κερδίσαμε δίκαια. Η εικόνα του αγώνα βάσει κατοχής είναι 80 υπέρ της ομάδας μας και 20 του αντιπάλου . Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το δύσκολο ματς που έχουμε στην Αργυρουπολη”.

 

 Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης μέσω της οποίας ουσιαστικά ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, Γιόβαν Λάλα υπογραμμίζοντας ότι θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν αφού υπέστη κάταγμα κνήμης στο ματς με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Μάλιστα, στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης γίνεται γνωστό από την ομάδα των δυτικών προαστίων ότι θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία της από όσους θέλουν να τη βλάψουν.

Αναλυτικά, το κειμενο::

Πλήγμα υπέστη η ομάδα του Άρη Πετρούπολης λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Στο 43′ της συνάντησης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιόβαν Λάλα, δέχθηκε δολοφονικό… χτύπημα (εντός της αντίπαλης περιοχής κι ενώ το σκορ ήταν 0-0) από αντίπαλο αμυντικό με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην κνήμη.

Μετά από ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομειο ‘METROPOLITAN’ έδειξαν ότι ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περισσότερο από δυο μήνες.

Υ.Γ. Δεχόμαστε την κριτική για τη διαιτησία όμως ειναι εμφανές ότι το αντιαθλητικό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας δεν ειχε προηγούμενο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε την ομάδα μας και δεν θα ανεχτούμε την ασέβεια προς την ιστορία του συλλόγου μας.

 

Related posts

Επίδειξη ισχύος η Δάφνη Π. Φαλήρου (1-4)

Abola Team

Παραίτηση Πέτρου Μπόντζου από την Δόξα Βύρωνος

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αναλυτικό πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team