free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ανάρτηση του Αήττητου για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στο Κύπελλο-Τα στοιχεία του αγώνα

Το μεγάλο ΜΠΑΜ στο κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τον Ολυμπιακό ΑΓ Στεφάνου να αφήνει εκτός διοργάνωσης τον ΑΉΤΤΗΤΟ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΑΓ ΣΤΕΦΆΝΟΥ 1

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ που θα μπορούσε να είναι το πρώτο μισάωρο μπροστά στο σκορ και μάλιστα με σκορ ασφαλείας όταν οι παίκτες του ΑΉΤΤΗΤΟΥ έχαναν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη κ στο 89′ ο ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ εκμεταλλευτηκε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφυλακα και πλάσαρε τον ΛΕΤΣΟ που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Το να σταθούμε τώρα στο πιο λεπτό και με ποιόν παίκτη χάθηκαν οι ευκαιρίες θα ήταν άσκοπο, όμως στο πρώτο ημίχρονο μετρήσαμε 6 μεγάλες ευκαιρίες οι περισσότερες εξ αυτών είναι από αυτές που λες δεν χάνεται το γκολ και όμως η τύχη γύρισε στους παίκτες μας την πλάτη και άλλες τόσες στο 2ο ημίχρονο.

Οι ομάδα κατέβηκε με πολλές αλλαγές δεδομένου ότι στο κύπελλο έπρεπε να κατέβει με έναν αριθμό παικτών μικρής ηλικίας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΓ Στεφάνου που πάλεψε μέχρι τέλους και πέρασε στην επόμενη φάση. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε μπροστά και μπροστά είναι ο μεγάλος μας στόχος η καλύτερη πορεία στο Πρωτάθλημα.

Διαιτητής : ΕΥΑΓ. ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ

Βοηθοί : ΛΆΜΠΡΟΥ Κ ΣΠΥΡΌΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΑΓ ΣΤΕΦΆΝΟΥ

ΝΤΟΓΚΟΝΤΆΡ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΣΤΟΛΙ, ΡΑΛΛΗΣ(82′ ΠΑΠΑΔΆΚΗ), ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΤΣΕΡΗΣ(46′ ΜΠΑΛΩΚΑΣ), ΠΑΠΑΤΖΗΜΑΣ(89 ‘ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ), ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ(76’ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ), ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ, ΜΠΟΣΙΟΣ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

ΛΕΤΣΟ, ΛΆΖΑΡΟΥ(62’ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ), ΒΙΔΑΛΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ(76′ ΤΣΕΠΑΣ), ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΡΟΥΣΑΚΗΣ(72′ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ), ΔΟΥΚΑΚΗΣ(62’ΚΡΗΤΙΚΟΣ),ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΣΚΟΥΜΑΣ.

Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Related posts

Ανανέωσε και επίσημα ο Ψυχογιός στο Αιγάλεω

Abola Team 3

Κοντά σε Διαμαντή το Αιγάλεω

Abola Team 2

Στον Ασπρόπυργο και ο Πρίκας!

Abola Team 2