free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιντζέκαρος: «Όλοι οι αγώνες χρειάζονται προσοχή»

Το στίγμα του για την δύσκολη συνέχεια έδωσε ο προπονητής των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος.

 

 

Στην πρώτη τους φετινή βαθμολογική απώλεια υποχρεώθηκαν τα Πετράλωνα, τα οποία αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα στην έδρα τους απέναντι στον Γ.Σ.Αργυρούπολης. 

Οι νεοφώτιστοι αν και είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, εντούτοις δνε μπόρεσαν αν διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη των αντιπάλων τους, γεγονός το οποίο δεν τους επέτρεψε να σημειώσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο νέο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Ο τεχνικός Βαγγέλης Ιντζέκαρος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έδωσε το στιγμα του: 

«Αποδείχθηκε περίτρανα κόντρα στο Γ.Σ. Αργυρούπολης ότι κανένα παιχνίδι δνε είανι εύκολο. Όλοι οι αγώνες χρειάζονται την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση και αυτό το πνεύμα θέλουμε να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε. Στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία αμύνθηκε μαζικά, είχαμε τις ευκαιρίες μας με αποκορύφωμα τη φάση του δοκαριού με τον Μπερτσιά στο 30’ αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε.

 

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στα Σούρμενα. Θα πάμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Related posts

Παπαρούνης: «Σημείο κλειδί το ακυρωθέν μας γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαλάνδρι-Χολαργός 0-0

Abola Team 3

Κιλιμτζίδης: «Οι πιτσιρικάδες μας ανέβασαν επίπεδο!»