free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαναριώτης: «Δείξαμε χαρακτήρα!»

Στους τομείς που ώθησαν τον Ήφαιστο στην πρόκριση επί της Δραπετσώνς, στάθηεκ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Βασίλης Μαναριώτης.

 

 

 

Ο Ήφαιστος έφυγε θριαμβευτής από τη Δραπετσώνα, επικρατώντας της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 2-0 και τσέκαρε πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΠ. 

Ο Βασίλης Μαναριώτης ήταν από τους αδιαφιλονίκητους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχία διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 στο 92’ μ’ ένα υπέροχο γκολ αντάξιο της κλάσης του 

 

Ο 26χρονος φορ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηκε στην σημασία της πρόκρισης: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη πυ πετύχαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, εντούτοις δνε χάσαμε τον προσανατολισμό και την σκέψη μας , συνεχίζοντας να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με άμεση συνέπεια να φτάοσυμε στην νίκη» ήταν το αρχικός χόλιο του Βασίλη Μαναριώτη, ο οποίος οταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τη φάση από την οποία προήλθε το δικό του πανέμορφο γκολ, τόνισε:

 

«Είδα τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον Μακρή να επιχειρεί έξοδο και αφού προστάτευσα την μπάλα και τον απέφυγα επιχείρησα το φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση και σκόραρα!»

 

 

 

Related posts

Ο Ίκαρος Καλλιθέας «φρέναρε» τον Αετό!

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε το «τρίποντο» και ελπίζει η Ένωση

Nάσος Φακίδης

«Βόμβα» με Μπριλάκη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος