free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με… σούπερ Δρακάκη η πρόκριση για την Παλαιόχωρα!

Μετά το Σούπερ Καπ, η Παλαιόχωρα νίκησε με εμφατικό τρόπο και για το Κυπέλλο Χανίων τον κάτοχο του τροπαίου Ερασ. Πλατανιά, μέσα στον Αλικιανό με 4-0.

Σε μεγάλη μέρα για ακόμα μία φορά για την Παλαιόχωρα βρέθηκε ο Γιάννης Δρακάκης που ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε διάπλατα το δρόμο της νίκης και πέτυχε χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο, βρίσκοντας δίχτυα μάλιστα και στο 4ο επίσημο παιχνίδι της Παλαιόχωρας φέτος. Είχαν προηγηθεί τα γκολ του στο Σούπερ Καπ, αλλά και αυτά στο πρωτάθλημα με Κηφισιά και ΑΕ Μυλοποτάμου.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς παρότι βρέθηκε να χάνει από το πρώτο μέρος, πίεσε την Παλαιόχωρα στο δεύτερο και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 58′ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και μετά το 2ο γκολ που δέχτηκε, παρέδωσε ουσιαστικά τα… όπλα.

Ο Δρακάκης άνοιξε το σκορ για την Παλαιόχωρα σε κομβικό σημείο του ημιχρόνου, καθώς με σουτ στο 38′ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, Πενταράκη για το 0-1.

Ο Πλατανιάς άγγιξε την ισοφάριση στο β’ μέρος και το 58ο λεπτό με Μαρκουλάκη και Αντ. Αμαραντίδη, όμως ο Γύπαρης με διπλή απόκρουση σε αυτή τη φάση κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η Παλαιόχωρα είχε μία καλή φάση στο 73′ με το φάουλ του Μανουσάκη να περνάει δίπλα από τα δοκάρια, ενώ παρά την πίεση που άσκησε ο Πλατανιάς για αρκετή ώρα, ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα ξανά στο 75′ με τον Σαμαρά να σεντράρει και τον Δρακάκη να νικάει τους αντίπαλους αμυντικούς στον αέρα για το 2-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη που έφτασε σε ακόμα δύο γκολ.

Στο 79′ από σέντρα του Καζαντζίδη ο Δρακάκης σημείωσε χατ τρικ και έκανε το 3-0 για την Παλαιόχωρα για να ακολουθήσει ακόμα ένα γκολ στο 82′, αυτή την φορά με τον Καζαντζίδη να «κλέβει» την μπάλα στην άμυνα του Πλατανιά και να… κεραυνοβολεί τον Πενταράκη για το τελικό 4-0.

Πλατανιάς (Μανώλης Σκύβαλος): Πενταράκης, Βασιλάκης (65′ λ.τρ. Λέκα), Πουρζιτίδης, Λάμτσε, Σμυρλάκης, Μαρκουλάκης, Τσακμάκης, Αντ. Αμαραντίδης (83′ Αναστασόπουλος), Μαθιουδάκης (83′ Βουρτσάνης), Ψαράκης (72′ Γ. Αμαραντίδης).

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γύπαρης, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Ζουμπούλης, Κορνελάτος, Αντ. Μανουσάκης, Κουλούρης (65′ Θεοδωράκης), Τζαγκαράκης (55′ Μαζιώτης), Δρακάκης (81′ Καρανάκης), Κερμενίδης, Μάστορας (46′ Ζαϊμίδης).

Athlitiko

Related posts

Ξεκίνημα για τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ

admin

Ανακοίνωσε δύο μεταγραφές και ένα δανεικό η Παλαιόχωρα

Abola Team 3

Απέκτησε Τσιλιγκίρη ο Εθνικός

Kώστας Παλαιολόγος