free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μίτροβιτς: «Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Βύρων Ντράγκαν Μίτροβιτς.

 

 

Στην πρώτη του φετινή ήττα και μάλιστα εντός έδρας από το Καλαμάκι, υποχρεώθηκε ο ΑΟ Βύρων (1-2). 

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων επιδεικνύοντας μέτρια αγωνιστική εικόνα, αιφνιδιάστηκε από την αρκετά πιο ψυχωμένη στο συγκεκριμένο μ,ατς ομάδα του Κώστα Μπεχλιβανίδη, δεχόμενη δύο τέρματα στα πρώτα 22 λεπτά και στη συνέχεια βρέθηκε στη δύσκολη θέση να κυνηγάει το σκορ. 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας απέναντι στο Καλαμάκι, αλλά και η ήττα προβλημάτισαν τον προπονητή Ντράγκαν Μίτροβιτς, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

«Δεν ήμασταν καλοί κι απόλυτα προσηλωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Σε καμία περίπτωση δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση , με άμεση συνέπεια να έρθει η ήττα. Δεν μας βγήκε τίποτα . Τώρα δουλεύουμε σκληρά, με στόχο να διορθώσουμε ό,τι δεν πηγε καλά και να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα προπονητή του ΑΟ Βύρων, για να προσθέσει:«

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Μία ομάδα πολύ δυνατή που έχει θέσει υψηλούς στόχους. Θ απάμε με πολύ σεβασμό για τον αντίπαλό μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι , ωστόσο, θα πάμε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

 

 

 

Related posts

«Βόμβες» με Τσαγκαράκο, Πλακοπίτα το Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

abola10

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Αγ. Θωμά (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3