free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Δείξαμε ψυχή»

Στους τομείς, όπου οδήγησαν τους Λέοντες στην εκτός έδρας νίκη επί του Δάσους Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Μορφίδης.

 

Αντίδραση έβγαλαν οι Λέοντες, οι οποίοι φανέρωσαν πολλές αγωνιστικές αρετές κι έφυγαν θριαμβευτές από το «Τ. Χαραλαμπίδης» επικρατώντας στο Χαϊδάρι του τοπικού Δάσους με 2-0.

Το φιλόδοξο συγκρότημα που προερχόνταν από την βαριά εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο Καισαριανής (2-6) έβγαλε σφυγμό, έδειξε ψυχή και απέδρασε από τις δυτικές συνοικίες με ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές της χάρη στα τέρματα των Παύλου Απαλάκη (17’) και  Σοτίρ Σπίρο (89’).

Γεγονός το οποίο επανέφερε τα χαμόγελα και τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Μορφίδη:

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη. Αν και πιεστήκαμε αρκετά , δείξαμε ψυχή και φτάσαμε σε μία επιτυχία, που την είχαμε απόλυτη ανάγκη μετά το βαρύ σκορ της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο Καισαριανής. Εκμεταλλευτήκαμε την κιανότητά μας στις στημένες φάσεις, κερδίσαμε και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μα ςπεριμένει με την Πέρα Κλουμπ, το οποό συγκεντρώνει την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέμρπι»

 


 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Abola Team

Κρόνος Αιγάλεω-Δάσος Χαϊδαρίου 1-2

Abola Team 3

Πρώτοι τρεις βαθμοί για τον Αστέρα Γλυφάδας

Τάσος Ζαφειρίου