free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Μπαμ» με Κούρτι ο ΠΟΨ!

Στην απόκτηση του 30χρονου επιθετικού που έμεινε ελεύθερος από την Αθηναϊδα προχώρησ εη ομάδα του Ψυχικού ενισχύοντας την εμπροσθοφυλακή της.

 

Ο ΠΟΨ αποτελεί πλέον τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρα του Κλεμέντ Κούρτι! 

Η διοίκηση του Γιάννη Πετρίδη μετά από αστραπιαίες ενέργειες έδωσε τα χέρια με τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Αθηναϊδα και τον συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις αναφορικά με την αξία του! 

Η ένταξη του έμπειρου φορ αναμένεται να προσδώσει ποιότητα, αλλά και πληθώρα λύσεων στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας των βορείων προαστίων στην προσπάθεια, που θα κάνουν οι «πράσινοι» για μία πρωταγωνιστική πορεία στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Θεωρείται πλέον, δεδομένο, ότι ο Κούρτι αναμένεται να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο «γρανάζι» για την ομάδα που δημιουργεί ο προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος. 

Αξίζει να τονιστεί, ότι το νέο απόκτημα του ΠΟΨ έχει να επιδείξει πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα της Αθήνας. Με πολλές συμμετοχές και γκολ σε Αστέρα Ζωγράφου, Πέρα Κλουμπ και τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθηναϊδα, όπου υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες των δύο ισάριθμων ανόδων του συλλόγυ της Κυψέλης προς την Α’ Κατηγορία.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 28-29/1

Abola Newsroom

Έδωσε ελπίδα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΕ Αιγάλεω-Τριφυλλιακός 3-0

Abola Team 3