free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπουδαία πρόκριση για τον Ήφαιστο!

 

 

Ανώτεροι οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν εκτός έδρας της Δραπετσώνας με 2-0 και θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση την Αμφιάλη.

 

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΠ τσέκαρε ο Ήφαιστος περνώντας από την δύσκολη έδρα της Δραπετσώνας με 2-0. 

 

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου ήταν εμφανώς ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και η επικράτησή του θεωρείται δίκαιη, εκμεταλλευόμενο την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του κι έφτασε στην πρόκριση χάρη σε δύο πολύ όμορφα τέρματα των Ανδρέα Μυλωνά (64’) και Βασίλη Μαναριώτη (92’) 

Οι «ερυθροκτρίνοι» στην επόμενη φάση του θεσμού θα αναμετρηθούν με την Αμφιάλη σε νοκ άουτ παιχνίδι στις Σιταποθήκες, 

Με «φουλ».επιθετικές βλέψεις μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι και μόλις στο 3’ «άγγιξαν» το γκολ, όταν ο Σιδηρόουλος εισχώρησε στην περιοχή της Δραπετσώνας και πάσαρε για τον Μαναριώτη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Μακρής. 

Ο Ήφαιστος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο και στο 13’ απείλησε εκ νέου με ατομική ενέργεια του Καρακασίδη, όμως το σουτ του βραχύσωμου μέσου , υποχρέωσε το πορτιέρο τηςΔραπετσώνς Μακρή σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. 

Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 33’ όταν ο Χρήστο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μακρή, όμως το πλασέ που επιχείρησε, βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

Η Δραπετσώνα κόντρα στη ροή του αγώνα είχε δοκάρι στο 42’  σε σουτ του Ρούκα από πλάγια θέση, όμως στο δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος ήταν και πάλι ο κυρίαρχος, ιδιαίτερα στα πρώτα 20 λεπτά.

 

Γκολ για χάι – λάιτς από Μυλωνά-Μαναριώτη!

Έτσι, αφού αρχικά στο 58’ ο Μαναριώτης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εξαιρετική «κάθετη» του Καρακασίδη, στο 64’ ο Ήφαιστος άνοιξε το σκορ μ’ ένα κινηματογραφικό γκολ!

Ο Σιδηρόπουλος επιχειρησε σέντρα από τα δεξιά και ο Ανδρέας Μυλωνάς, αφού στόπαρε τη μπάλα με υποδειγματικό τρόπο, έπιασε το γυριστό βολέ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα! Ένα υπέροχο γκολ αντάξιο της ποιότητας του αρχηγού των «ερυθροκιτρίνων».

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 92’ με εκπληκτική προσπάθεια του Μαναριώτη, Ο επιθετικός του Ηφαίστου εκμεταλλεύθηκε μία απομάκρυνση της άμυνας της ομάδας του και αφού είδε τον τερματοφύλακα της Δραπετσώνας Μακρή να επιχειρεί εξοδο, άφησε πρώτα την μπάλα να σκάσει προστατεύοντάς την και μ’ ένα υπέροχο πλασέ από πλάγια θέση φδιαμόρφωσε το τλεικό 0-2! Επίσης ένα γκολ –ποίημα!

Διαιτήτευσε ο Κουβέλης.

Δραπετσώνα: Μακρής, Χαλικιάν, Κουκούλης, Τριανταφύλλου (75’ Χίου), Στόικοβ, Κασιαβός, Χαλικιάς, Κορώλξης, Νίκας (65’ Πρελασάι), Σαλίμπασα, Ρούκα.

 

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Μήττας, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Τσεσμέογλου (81’ Σβόλης), Σιδηρόπουλος (89’ Γκίλας), Χρήστο (65’ Κόντος), Μαναριώτης, Καρακασίδης, Μυλωνάς.

Related posts

«Πέταξε» στο 90’ ο Αετός

Kώστας Παλαιολόγος

Βασίλης Σπάθας, ο «Γκαστόνε» των τροπαίων!

Kώστας Παλαιολόγος

Τρομερή αδικία για τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος