free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρούπτσος: «Να συνεχίσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις»

Tο σύνθημα για ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου Κώστας Ρούπτσος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

 

Η διατήρηση του καλού αγωνιστικού ρυθμού που έχει αποκτήσει η ΑΕ Χαλανδρίου το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Χολαργό, αποτελεί το προαπαιτούμενο ενόψει της κρίσιμης συνέχειας για τον Κώστα Ρούπτσο.

Ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εστίασε στην ανάγκη η ομάδα του στην προσεχή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό της εαυτό και το σημαντικότερο να μην πέσει θύμα εκνευρισμού:

«Προερχόμαστε από μία νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στον Χολαργό και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας μας. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Δεν είναι καθόλου καλό για εμάς το γεγονός ότι ο Φωστήρας προέρχεται από έναν αγώνα όπου υπήρχαν παράπονα και ανακοινώσεις και από τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Ελπίζω να μην υπάρχουν νεύρα και εντάσεις και να γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα μας. Ξεκάθαρος αγωνιστικός στόχος για εμάς είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς» ήταν τα λόγια του Κώστα Ρούπτσου, επισημαίνοντας τον βθαμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

.

 

Related posts

Γαζής: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

abola10

Ενίσχυση με τον Αλέξανδρο Δημγκιόκα οι Τράχωνες

Kώστας Παλαιολόγος