free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα!»

Στον βαθμό επικινδυνότητας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Ιλίσια 2004 στάθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά από την ευρεία  νίκη με 3-0 επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας ολοκληρώνουν τα Βριλήσσια την προετοιμασία τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα πολύ δυνατά Ιλίσια 2004. 

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του εντείνουν τους ρυθμούς, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο φρέσκια και με ακμαίες τις δυνάμεις της στην καθοριστική συνέχεια του «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ 

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στο φιλόδοξο συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

«Μας περιμένει ένα πολύ επικίνδυνο ματς. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δύσκολη και οργανωμένη ομάδα, η οποία προέρχεται από μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και όπως δείχνει, έχει όλα τα φόντα να παλέψει για μία θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας. Εμείς θ πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να έχουμε ελπίδες να πετύχουμε κάτι καλό»

 

Βαρύ διάστρεμμα ο Ζημπίδης 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μ τον Σάββα Ζημπίδη ανέκυψε στα Βριλήσσια ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρα ςαναμέτρησης με τα Ιλίσια 2004. Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην προχθεσινή

προπόνηση, με άμεση συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη. 

Παράλληλα, εκτός πλάνων έχει τεθεί τόσο ο Γιώργος Κουφής, για τον οποίο υπάρχουν έντονοι φόβοι για ρήξη χιαστών ,όσο ακι ο ανέτοιμος Παναγιω΄της Κιρκιλής, που υποφέρει από θλάσης τον λαγωνοψωϊτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ταλαντούχος Αδαμόπουλος στον Εθνικό Αστέρα

abola10

Μπουγάς: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη με την Άμιλλα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος