free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Δύσκολο ματς κόντρα σε μία ιστορική ομάδα»

Στον βαθμό δυσκολίας της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

 

  

Τις δυνάμεις του «μετράει» το Παλαιό Φάληρο, το οποίο την προσεχή Κυριακή αντιμετωπίζει στον Βύρωνα τον Αθηναϊκό στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. 

Οι νεοφώτιστοι με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει απί τις δύο συνεχόμενες νίκες τους  κόντρα σε Κένταυρο Βριλησσίων και Νέα Ιωνία καλούνται να δείξουν χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα, η οποία στο πέρασμα της δεκαετίας του 1990 κοσμούσε τα σαλόνια της Α’ Εθνικής κι έχει να επιδείξει πολλές παραστάσεις αναμετρήσεων ανώτερων κατηγοριών κι επιπέδου. 

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να αναδείξει τον βαθμό δυσκολίας που περιμένει την ομάδα του απέναντι στους «Λόρδους» του Κώστα Τσαβαλιά: 

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Αθηναϊκός. Προερχόμαστε από τις νίκες επί των Κενταύρου Βριλησσίων και Νέας Ιωνίας, που μας έχου δώσει τρομερή ώθηση κι αυτοπεποίθηση και θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Το μόνο στοιχείο, που με προβληματίζει, είναι το φυσικό χορτάρι που διαθέτει ο αγωνιστικός χώρους του αντιπάλου». 

Επιστρέφουν Κοθράς και Ρόκο 

Με ενισχυμένη σύνθεση θα παραταχθεί το Παλαιό Φάληρο απέναντι στον Αθηναϊκό. Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής θα υπολογίζει βάσιμα στις υπηρεσίες τόσο του Χρήστου Κοθρά, που διευθέτησε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όσο και του Μάρκου Ρόκο, που ξεπέρασε την τενοντίτιδα στο γόνατό του και «φώναξε» ετοιμοπόλεμος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κώστας Λάμπρου: “Ελπιδοφόρα μηνύματα άφησαν οι νέοι του Ρουφ”

Abola Team 3

Γ. Σιλεβίστας: Να τερματίσει ο Παπάγος όσο το δυνατόν ψηλότερα

Abola Team 3

Φύτρος: Η ΕΠΣΑ πήρε έγκαιρα μέτρα…

Abola Team