free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάλεσμα για να παραμείνει…αήττητος στον Αήττητο!

Τη στήριξη των φιλάθλων του περιμένει ο Αήττητος Σπάτων για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανθηραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας υποδέχεται την ενισχυμένη φέτος ομάδα της Σαντορίνης στο γήπεδο μας την Κυριακή στις 4 μ.μ με σκοπό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να ξεπεράσει με επιτυχία το «εμπόδιο» του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ να κάνει το 3χ3 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα στέκεται πολύ καλά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και περιμένει και εμάς τους φιλάθλους της να δώσουμε για άλλη μια φορά το δυναμικό παρόν μας στην κερκίδα του Δημ. Δημητρίου την Κυριακή στις 4 μ.μ και με το χειροκρότημα μας να εμψυχώσουμε τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ μας.

Πάντα μέσα σε φιλάθλων πλαίσια γιατί ο ΚΑΠ είναι αρκετά αυστηρός φέτος και εφαρμόζεται από τους Αθλητικούς Δικαστές επίσης ακριβώς, είδαμε ομάδα τις Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ να τιμωρείται με 2 αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους στην έδρα της γιατί απλά άναψαν καπνογόνα οπότε καταλαβαίνουνε τι θα γίνει εάν πέσουν αντικείμενα κλπ. Θα φωνάξουμε, θα τραγουδήσουμε, θα χειροκροτήσουμε την ομάδα μας πάντα μέσα στα φίλαθλα πλαίσια που διακρίνει την ομάδα μας. Την Κυριακή αυτή πρέπει να είμαστε όπως και σε κάθε αγώνα κοντά στην ομάδα όπως και την Κυριακή στην Ραφήνα που γεμίσαμε την δική μας εξέδρα.

Το Δ. Σ., ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ μας καλούν την Κυριακή κοντά τους να γίνουμε ο 12ος παίκτης..
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ –
ΜΙΑ ΠΌΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ»

Related posts

Μετρά αντίστροφα για Καβάλα ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τι έγινε στη 19η αγωνιστική στους τέσσερις ομίλους

Abola Team

ΑΟ ΘΗΒΑ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 2-1 Σε φιλικο παιχνιδι.

Ρένος Γιαμπουράς