free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Αντιμετωπίζουμε ένα πληγωμένο θηρίο…»

Στις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Δόξα Βύρωνα στάθηκε ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από την εν γένει εξαιρετική ως τώρα πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας η ΑΕ Ηρακλείου φιλοξενεί την Δόξα Βύρωνα. 

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη έχει πλαισιωθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 7 παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής και πλέον το ζητούμενο είναι να εξακολουθήσει να διατηρήσει αυτά τα πολύ καλά στοιχεία καις τη συνέχεια, αρχής γενομένης από την σημερινή ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση. 

Άπαντες αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιπαρέλθουν, δεδομένου ότι απέναντί τους θα έχουν μία από τις σημαντικότερες και πλέον παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Αθήνας, αλλά πολύ περισσότερο και των επαγγελματικών κατηγοριών, ωστόσο αποτελεί κοινή αίσθηση ότι η ομάδα μπορεί να δείξει τη δύναμή της, ιδιαίτερα στην έδρα της. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Παπαρούνη: 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλά όλη αυτήν την εβδομάδα γι’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ιστορική ομάδα, την οποία θεωρώ πληγωμένο θηρίο, λόγω των τελευταίων αρνητικών της αποτελεσμάτων. Πάμε με ιδιαίτερο σεβασμό για τον αντίπαλο σε αυτή την αναμέτρηση.

Θα χρειαστεί να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή σε μία ομάδα, η οποία βάσει δυναμικής θα έπρεπε να έχει υψηλότερους στόχους από εμάς. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε την έδρα μας φρούριο και πάνω σ’ αυτή τη λογική θα αντιμετωπίσουμε την Δόξα Βύρωνα.»

 

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ανδρέα Κατσούλη, ο οποίος ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. 

 

 

 

Related posts

Ρουφ: Συγχαίρει το Χαραυγιακό για την άνοδο

abola10

Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Μαλαπάνης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Από αύριο πιάνει δουλειά ο Χατζηαλέξης στο Χαραυγιακό

abola10