free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Άλλο ματς, αλλες ιδιαιτερότητες…»

Στους διαφορετικούς συσχετισμούς που συγκεντρώνει η αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στην Νέα Ιωνία συγκριτικά με το πρόσφατο αυτό του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο προπονηής του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Με την αποφασιστικότητα για ένα  ακόμη θετικό αποτέλεσμα να ξεχειλίζει και την ψυχολογία στα ύψη, θέτει ο Ολυμπιακός Λιοσίων στην τελική ευθεία την προετοιμασία του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Νέα Ιωνία.

 Απέναντι στο ισχυρό συγκρότημα των βορείων προαστίων, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να … τριτώσουν τα «διπλά» που έχουν να επιδείξπουν στις μέχρι τώρα εξόδους τους και να δώσουν συνέχεια στην αήττητη πορεία τους στο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και παράλληλα να αποδείξουν ότι η μέχρι τώρα παρουσία τους μόνο τυχαία δεν είναι 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή: 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το γεγονός ότι η Νέα Ιωνία προέρχεται από αλλαγή στην τεχνική της ηγεσίας προσδίδει ιδιαιτερότητα στην αναμέτρηση και μας αναγκάζει να παρουσιαστούμε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο» ήταν το αρχικό ξεκάθαρο σχόλιο από τον επιτυχημένο τεχνικό του  Ολυμπιακού Λιοσίων, ο οποίος όταν κλήθηκε να απαντήσει για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα του το γεγονός ότι η Νέα Ιωνία αποτελεί μέχρι στιγμής τον μοναδικό αντίπαλο, που τους έχει κερδίσει στις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (σ.σ. η Νέα Ιωνία είχε επικρατήσει 1-2 στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο ΕΠΣΠ), αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: 

«Πρόκειτια για δύο εντελώς διαφορειτκά παιχνίδι, Άλλο ματς ήταν εκείνο του Κυπέλλου, διαφορετική προσέγγιση είχαμε εμείς ως ομάδα, αφού είχαμε προχωρήσει σε ριζική διαφοροποίηση του βασικού κορμού , άλλο ματς αι τελείως διαφορετική προσέγγιση θα έχει η αναμέτρηση της Κυριακής. Έχουμε όλα τα φόντα να τα πα΄με καλά και να φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί απεναντι σε μία πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη»

Ζίζηλας (Ηράκλειο): “Δυνατό και δύσκολο παιχνίδι”

abola10

Γαζής: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο»

Kώστας Παλαιολόγος