free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματά μας»

Στην σταδιακή εύρεση της απαιτούμενης ομοιογένειας από πλευράς των παικτών του, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Με στόχο να δώσει συνέχεια στη αξιοσημείωτη πορεία τους τον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ ο ΠΑΣ Γαλάτσι θα κοντραριστεί εκτός έδρας με το Καλαμάκι. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων καλείτια να εμφανίσει στο χορτάρι τις αγωνισιτκές της αρετές και α αναδείξει ένα μέρος της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο. 

Ο προπονητής Θανάσης Ζαμπούρας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα και να σταθεί στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους» 

«Προετοιμαζόμαστ για ένα δύσκολο παιχνίιδ απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι το Καλαμάκι, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Μία ομάδα πολύ επικίνδυνο στο μεσοεπιθετικό «κομμάτι», γεγονός το οποίο, μας ωθεί να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο» ήταν το αρχικό σόλιο του επιτυχημένου προπονητή του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει: 

«Το πλεον ενθαρρυντικό για την ομάδα μας είναι ότι αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματά μας και τους αυτοματισμούς τους οποίους δουλεύουμε στις προπονήσεις.Οι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν τρομερή διάθεση και κέφι και αυτό ευελπιστώ να φανεί και στο αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά μας θα πάμε να δώσουμε την μάχη μας και να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας., Ευελπισοτούμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. 

Εμείς από την πλευρά μας σε καμία περίπτωση δεν στοιχεύουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αλά θα επιδιώξουμε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη παρουσία»

 

 

 

 

Related posts

Ανθούπολη… πέντε αστέρων

Βασίλης Θεόκλητος

Στούλης: «Πρέπει να βρούμε λύση με τα εντός…»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα Πετράλωνα 2-0 τον Άφοβο

Abola Team 3