free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Εκπληκτικός ο Κεραμεικός 4-0 τα Μελίσσια

Ο μεταμορφωμένος προς το καλύτερο φυσικά Κεραμεικός του Δημήτρη Λυριτζή παίζοντας εκπληκτικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο με την μπάλα να “χάνεται” αρκετές φορές από τους παίκτες του πέτυχε την πρώτη του νίκη αφού επικράτησε εντός έδρας των Μελισσίων με 4-0.

Το σκορ για την ομάδα του Κεραμεικού που όλοι του οι παίκτες ήταν υπέροχοι άνοιξε στο 9′ ο γκολτζής της ομάδας Φαλάγγας με δυνατό γυριστό σουτ και αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα ο γκολκίπερ Πογιάννης. Στο 31′ ο Τζέτζιας με κεφαλιά και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πογιάννη στο σουτ του Ζαφειράκου έκανε το 2-0. Στο 69′ μετά από μαγικό συνδυασμό και ασίστ του Κυφωνίδη ο Φαλάγγας που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ από κοντά “εκτέλεσε” τον γκολκίπερ Πογιάννη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Κυφωνίδης με κοντινό σουτ μετά από ασίστ του Πετούα. Στο 42′ στο μοναδικό του λάθος ο πρώτος βοηθός Τεβεκέλης λανθασμένα υπέδειξε και μάλιστα καθυστερημένα σε θέση οφσάιντ τον Φαλάγγα που έμπαινε μόνος του έχοντας φύγει από κανονική θέση. Στο 69′ σε επικίνδυνο σουτ του Φιλιόπουλου απέκρουσαν σωτήρια αρχικά ο γκολκίπερ Τεπελένας και στην συνέχεια ο Τζέτζιας. Άριστος ο διαιτητής Γιάννης Καλογερόπουλος και ο δεύτερος βοηθός Κοσκινάς όπως και άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Λυμπέρης. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τεπελένας, Γιάνκολο(71′ λ.τ. Πετούα), Αλεξ. Κολάγκι, Μαρ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Καψάλης(52′ Στ. Κάτρης), Τζέτζιας, Κουλούρης, Ζαφειράκος(68′ Κυφωνίδης), Τάφα(78′ Μιλτ. Κάτρης), Φαλάγγας. ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πογιάννης(72′ λ.τ. Τουλίτσης), Πολυδωρόπουλος, Τσουκαλάς, Πουλής(50′ Φιλιόπουλος), Κυριακόπουλος, Βολικάκης, Παπαχρήστος, Τούντας(80′ Μουράντ), Κοβός, Τσιμπρικίδης, Καλημέρης. 

Στο 32′ ο Ζαφειράκος του Κεραμεικού έφυγε μόνος του αλλά απέκρουσε σωτήρια το τετ-α-τετ σουτ που επιχείρησε ο γκολκίπερ Πογιάννης.

Το ματς παρακολούθησε και ο γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μπαρδής. 

Related posts

Αντίο με ευχαριστίες από τον Πυλαρινό στον Ιάσονα

Abola Team 3

Ρέτσκα και Ηλιόπουλο ο Αστέρας Ζωγράφου

Kώστας Παλαιολόγος

Γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου: Επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας και φώναζαν παθιασμένα για νίκη με σκορ επί του ΑΟ Ιλίου-Β. Χρυσοχόου: “Ασυγκράτητος ο κόσμος μας”

Abola Team 3