free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να φανούμε όσο το δυνατό πιο συγκεντρωμένοι!»

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει η αναμέτρηση με την ΑΕ Μεταμόρφωσης, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Πιο αποφασισμένη από ποτέ και με ξεκάθαρο στόχο την πρώτη της νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ολοκλήρωσε η Λυκόβρυση την προετοιμασία της για τις ανάγκες της κυριακάτικης αναμέτρηση με την ΑΕ Μεταμόρφωσης. 

Ένα παιχνίδι ξεχωριστό, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο γήπεδο για τις ανάγκες των προπονήσεών τους και όπως μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί, τέτοια παιχνίδια χρειάζονται άλλου είδους προσέγγιση, 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου: 

«Όλη αυτή την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ένα ματς γεμάτο ιδιαιτερότητες, εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι με την ΑΕ Μεταμόρφωσης μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο, τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας τα συναντάμε σχεδόν καθημερινά. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να φανούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητές μας για την πρώτη φετινή μας νίκη. Το ευχάριστο είναι ότι σιγά- σιγά αποκτούμε ρυθμό και οι παίκτες του ανταποκρίνονται στα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις»

 

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Οριακό το παιχνίδι με ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Θα ενισχυθούμε σε θέσεις-κλειδιά»

Kώστας Παλαιολόγος

«Να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος