free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Αθηναϊδα-Πεύκη

 

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν η νεανική Πεύκη με μέσο όρο ηλικίας παικτών τα 18,3 έτη και Αθηναϊδα σε ένα ματς αρκετά καλό όσον αφορά το θέαμα.

 

Οι γηπεδούχοι για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν κατάφεραν να κερδίσουν φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς μετά από πέντε ματς. Από την άλλη, η Αθηναϊδα για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις νίκες φτάνοντας τους 6 πόντους όντας στην 6η θέση.

 

Στο 56′ ο Κοντογιαννόπουλος με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0 για την ομάδα των βορείων προαστίων. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού 3′ αργότερα ο Νικολαϊδης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας πέναλτι.

 

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Βασαρμιδης, Τζελάι, Ρώσι, Ανδρέου, Παππάς, Τζαφέρης, Λάμπι, Κοντογιαννόπουλος (62′ Καραγιάννης), Πετράκης (68′ Χατζηαθανασίου), Πέτσης, Τσεπελέ (85′ Γκιουρόν).

 

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Βαϊτσης) Κοντογεώργος, Τσέλικας, Τουρλάς, Κινδιλίδης, Ρακιντζής (83′ Κανδαλέπας), Παππάς, Ρηγόπουλος (53′ Τζήμας), Τσουτσουδάκης, Νικολαϊδης, Πλεξίδας (86′ Στρακαντούνας), Μουκίδης (68′ Χαλάς).

 

Related posts

Πρώτη νίκη για την Αγία Ελεούσα, τα Πετράλωνα 3-0

Abola Team

Αποχώρηση Λαναρά από τη Θύελλα

abola10

Άγιαξ Ταύρου – Δόξα Βύρωνος: Θύμισαν… Πρέμιερ Λιγκ!

Ρένος Γιαμπουράς