free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Να κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους!»

Το δικό του στίγμα όσον αφορά την ομάδα που δημιουργεί, έδωσε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

Η διατήρηση του ίδιου ικανοποιητικού αγωνιστικού προσώπου αποτελεί το ζητούμενο για τον προπονητή της Νίκης Αλίμου Νίκο Μανωλά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Καισαριανής, επιθυμεί διακαώς να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και συγκροτημένο σύνολο, το οποίο προέρχεται από τα τμήματα υποδομών και θα πληροί  όλες τις προδιαγραφές να φανεί ανταγωνιστικό.

Κκάτι το οποίο αναφέρει και στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»:

«Όλη αυτή τη εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι που μας περιμένεικόντρα στο Δάσος Χαϊδαρίου. Ευελπιστούμε η ομάδα μας να συνεχίσιε να επιδεικνύει το ίδιο θετικό πρόσωπο, που παρουσίασε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με Άρη Καλαμακίου και Πανιώνιο Καισαριανής. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει στο ελάχιστο, όσον αφορά τις προτεραιότητές μας και αυτή αφορά την δημιουργία ενός δυνατού και αξιόμαχου συνόλου, το οποίο θα απαρτίζεται από παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας και κυρίως θα κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους του. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

 

 

 

 

Related posts

Εξάσφαιρος ο ΠΟΨ 6-0 εκτός τον Απόλλωνα Περιστερίου

Abola Team 3

Άφησαν υποσχέσεις οι «υπό δοκιμή» στην Κορωνίδα

Στο ρετιρέ τα Πατήσια (1-0)

Abola Team