free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Το δικό του στίγμα για την αναμέτρηση με την Κύπρο Κορυδαλλού άφησε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από τις συνεχόμενες επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα φιλοξενήσει ο Ήφαιστος την Κύπρο Κορυδαλλού για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας 

Ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Μπάμπης Σκλάβος αντιμετωπίζει τη νκυριακάτικη αναμέτρηση με τη δέουσα προσοχή και με δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου συνιστά από τους παίκτες του να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα: 

«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ, αφού η ομάδα μας συνδυάζει τις νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Κύπρο Κορυδαλλού, μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα η οποία έχει όλες τις βλέψεις να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. 

Θα μπούμε με την σοβαρότητα που απαιτείται και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη. Μπορεί  να προερχομαστε από ένα κοπιαστικό αγώνα Κυπελλου απέναντι στην Δραπετσώνα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προονητή του Ηφαίστου, για να προσθέσει: 

«Το πλέον ενθαρρυντικό για την ομάδα μας είναι η δημιουργία σαν μία μονιασμένη οικογένεια. Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και  σε μία  αγαπημένη οικογένεια όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν»

 

 

 

Related posts

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει για τον τελικό Κυπέλλου

Kώστας Παλαιολόγος

«Βήμα» παραμονής από ΑΣ Δραπετσώνας

Nάσος Φακίδης

«Πέρασε» από τη Νίκαια ο Αετός

Nάσος Φακίδης