free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοίνωση για την διαιτησία ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Ανακοίνωση για την διαιτησία σχετικά με το ματς με την ΑΕ Γέρακα, εξέδωσε η διοίκηση του Σαρωνικού Αναβύσσου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Μία από τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης του Σαρωνικού από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ήταν να παρουσιάσουμε ένα νέο, διαφορετικό πρόσωπο με ήθος και αξιοπρέπεια στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ, κάτι που άλλωστε αναγνώρισαν όλες οι ομάδες που φιλοξενήσαμε στο γήπεδό μας, οι οποίες έμειναν ενθουσιασμένες από τη  φιλοξενία που τους παρείχαμε.

Κάθε Κυριακή βράδυ 100 ομάδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και το τελευταίο που θα θέλαμε ήταν ο Σαρωνικός να γίνει η 101η.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως τη στάση μας κάποιοι την εξέλαβαν ως αδυναμία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα μας να έχει τον τραγικό απολογισμό των 4 πέναλτι και των 3 αποβολών σε βάρος της (ας μην αναφερθούμε στις κίτρινες)!

Για την επιλογή του ρόστερ μας το καλοκαίρι, εκτός της αγωνιστικής αξίας των παικτών που επιλέξαμε, ως ισοδύναμο κριτήριο θέσαμε το ήθος και το χαρακτήρα τους.

Από τον παραπάνω απολογισμό φαίνεται πως μάλλον αποτύχαμε παταγωδώς στις επιλογές μας στον συγκεκριμένο τομέα και πως η ομάδα μας αποτελείται από κακοποιούς και δολοφόνους, καθώς μόνο με αναλόγου ήθους  ποδοσφαιριστές δικαιολογείται ένας τόσο αρνητικός απολογισμός σε μόλις 5 αγωνιστικές.

Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους στην σφαγιαστική διαιτησία των κυρίων Μάλαμα και Παππαδιώτη στην πρεμιέρα με τον Πρωτέα, το ίδιο πράξαμε στην άδικη τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή για τον Τίμο Τσομπανάκη με 3 (!) αγωνιστικές, δεν αντιδράσαμε στην αποβολή για ασήμαντο λόγο του Θωμά Χαντζάρα στην Παιανία όταν αναγκασθήκαμε να αγωνιστούμε για 10 λεπτά με τερματοφύλακα έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο. 

Ο  σημερινός αγώνας μας με το Γέρακα όμως και το νέο χειρουργείο από τους Κορωνιά, Παππαδιώτη (πάλι;;;) και Αλεξοπούλου οι οποίοι καταδίκασαν την ομάδα μας σε ήττα, δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι και ακυρώνοντας κανονικό γκολ μας στα τελευταία λεπτά, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αν ο Σαρωνικός είναι στόχος του παρασκηνίου ώστε να βγει εκτός στόχων από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος (όπως ακούμε συνεχώς και μάλιστα από διαφορετικές πηγές) να μας το πείτε να το ξέρουμε κύριοι. Δεν υπάρχει λόγος να κοπιάζουμε εμείς ούτε εμείς ούτε και οι ποδοσφαιριστές μας ,αν ο ιδρώτας τους δεν ανταμείβεται.

Να ξέρετε πως η προσπάθειά μας για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από υγεία και ανιδιοτέλεια. Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν όσο κι αν προσπαθήσετε να μας κάνετε να απογοητευθούμε.

Δεν ζητήσαμε εύνοια από κανέναν, αλλά το 50-50 ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που βγάζουμε ανακοίνωση με τέτοιο περιεχόμενο.

Ειλικρινά το ελπίζουμε γιατί την επόμενη φορά η αντίδρασή μας δεν θα περιοριστεί σε μια ανακοίνωση.

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σαρωνικού

Related posts

Λευκή ισοπαλία εκτός έδρας ο Σαρωνικός Αναβύσσου με ΠΑΣ Ωρωπό

Abola Team 3

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Καλύπτει κενά, έπιασε… δουλειά

Ρένος Γιαμπουράς

Χώρισαν οι δρόμοι Φώτη Καλαμάρα με τον Πρωτέα Παλ. Φώκαιας

Abola Team 3