free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Χαρούμενοι από την αντίδραση που βγάλαμε!»

Στα τρομερά ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του απέδωσ εο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης τους λόγς λόγους της νίκης επί του Καματερού.

 

Την εξαιρετική της πορεία στον δύσκολο πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχέιλα με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη της επί του Καματερού με 2-1. 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά και παράλληλα να αποκτήσει ακόμη μία σημαντική ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας: 

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» επαίνεσε τους παίκτες του 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική όσο και δύσκολη νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτιή ομάδα, η οποία έρχεται να τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία μας, ενόψει της δύσλκολης συνέχειας που μας περιμένει. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για την αντίδραση που βγάλαμε.

Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία στημένη φάση και μία αβλεψία μας, στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, κι αντιδράσαμε άμεσα, αφού καταφέραμε να γυρίσουμε γρήγορα το παιχνίδι με δύο γκολ μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο και να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά»

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Κομβικό το παιχνίδι με την Αθηναϊδα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Κουφογιαννάκης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος