free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άρης Πετρούπολης του Αλέξη Γκλεγκλέ 3-1 εκτός τον ΓΣ Αργυρούπολης

Ουσιαστικός για μια ακόμα φορά ο Άρης Πετρούπολης του Αλέξη Γκλεγκλέ (ΦΩΤΟ) νίκησε εκτός έδρας τον ΓΣ Αργυρούπολης με σκορ 3-1.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους (Μακρίδη χτύπησε στο ζέσματα και τους τραυματίες Λάλα, Γαλανόπουλο, Κυριαζή) πήρε αυτό που ήθελε έχοντας καλή απόδοση κυρίως στο α’ μέρος αλλά και στην επανάλψη.

 

Από την άλλη ,ο Γ.Σ. Αργυρούπολης παρότι ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Σφακιανάκη (70′) και Κοκκινέλη (79′) πάλεψε το ματς έχοντας και δοκάρι με τον σκόραρ της Γιαννίκο.

 

Στο α’ μέρος ο Αρης μπήκε δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάτση μόλις στο 2′ που δεν πρόλαβε να πλασάρει με τον Θανόπουλο στο 5′ και στο 26′ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τσιτσίλια.

 

Στο 38′ έγινε το 0-1, όταν ο εκτελέστηκε το κόρνερ ο Κατσής τσίμπησε τη μπάλα και με κεφαλιά ο Παπαπαναγιώτου άνοιξε το σκορ. Στο 43′ ο Θανόπουλος έστρωσε στο Σιδέρη όμως ο τελευταίος άργησε και πλάσαρε άστοχα άουτ.

 

Στην επανάληψη ο Αρης μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα να κάνει δυο τα τέρματα του με εκπληκτικό πλάσε του Θανόπουλου.

 

Παρότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με δεκα παίκτες στο 73′ ο Γιαννίκος έανε το 1-2, ενώ στο 84′ ο Παπαντωνάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία μέσα στην περιοχή για να κάνει το 2-2 και να φέρει το ματς σε πλήρη ισορροπία.

 

Στην κόντρα ωστόσο ο Άρης κατάφερε να κλειδώσει το ματς όταν ο κορυφαίος του αγώνα Θανόπουλος πάσαρε στον Ζούκα και με πλασέ όμορφο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Στις καθυστερήσεις ο Γιαννίκος είχε δοκάρι με κεφαλιά

 

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Τσιτσίλιας, Αδαμίδης (46′ Κακούτης), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Εμ., Γιαννίκος, Σφακιανάκης, Βασιλάκης Γκρεβτσίδης (65′ Λεβέντης) Αγγελόπουλος (46′ Γοργάκης), Κοκκινελης, Κοτρώτσος (58′ Δρακοντίδης).

 

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλες): Τζαφάι, Λαπα, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Παούρης, Ζήκος, Κατσής (56′ λ.τρ. Κυριαζής), Μακρίδης, Σιδέρης (76′ Ζούκας), Θανόπουλος (90+3′ Ζουζουλής), Τσάτσα (84′ Γαλανόπουλος)

 

Related posts

Πεντάσφαιρο Ηράκλειο

abola10

Ο νεανικός Κένταυρος Βριλησσίων 1-1 με την Δόξα Βύρωνος

Abola Team 3

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η Κηφισιά με το 0-0 στον επαναληπτικό απέναντι στους Αγ. Αναργύρους-Λίγες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι: ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σταύρος Θανόπουλος

Abola Team 3